Újabb részletek derültek ki az újbudai pedofilbotránnyal kapcsolatban

2024. március 06. 19:02

Már vizsgálja a rendőrség annak a feljelentésnek a tartalmát, amely az újbudai pedofilbotrány és a DK-s polgármester által vezetett önkormányzat kapcsolatára hívja fel a figyelmet.

2024. március 06. 19:02
null

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

***

A szexuális kényszerítés miatt elrendelt nyomozásban vizsgálja a rendőrség annak a feljelentésnek a tartalmát, amely az újbudai pedofilbotrány önkormányzati érintettségére hívja fel a figyelmet – értesült a Magyar Nemzet. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottjának nevelő anyját tavaly kitüntette László Imre, a kerület DK-s polgármestere.

Ezt is ajánljuk a témában

Győrffyné Molnár Ilona jó kapcsolatot ápol a helyi baloldali politikusokkal – feltételezhetően ezért akarták korábban eltussolni a szexuális kényszerítés miatt büntetőeljárás alá vont pedagógiai asszisztens ügyét. 

Az ügy gyanúsítottjának nevelő anyja a helyi önkormányzat egyik fontos tisztségviselője, az óvodákat is felügyelő Humánszolgálati Igazgatóság vezetője, aki tavaly Pro Urbe-díjat kapott a négy évtizedes, köznevelésért végzett tevékenysége miatt a DK-s polgármestertől  – írta a Magyar Nemzet.

A lap legfrissebb értesülései szerint a közérdekű bejelentéseiről ismert 

Tényi István mindezek miatt kiskorú veszélyeztetése és közfeladati helyzettel visszaélés bűntett gyanúja miatt tett feljelentést a BRFK-n. 

A rendőrség pedig a Magyar Nemzet megkeresésére közölte, 

a bejelentést „a szexuális kényszerítés bűntett miatt korábban elrendelt nyomozás keretében vizsgálják”.

Az ügy előzményeiről korábban mi is beszámoltunk: a rendőrök nemrég előállították azt az óvodai alkalmazottat, aki a rá bízott gyerekekhez közeledett Újbudán, az egyik önkormányzati óvodában.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Nemzet egy korábbi cikkében azt írta, a férfit 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják. Értesülésük szerint a pedagógiai asszisztens az óvoda területén lévő mosdóban fajtalankodhatott egy kisgyermekkel.

A felháborodott szülők, akiknek már őrizetbe vétele előtt is jó ideje gyanús volt a pedagógiai asszisztens, a napokban levélben fordultak László Imre DK-s polgármesterhez, melyben úgy fogalmaztak:

Nem tudjuk elhinni, hogy a gyanúsított hatéves működése alatt ne lettek volna figyelmeztető jelek és jelzések, amiről a fenntartó szervet, a polgármester urat és a szülőket nem értesítették”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. március 08. 17:17
A masszőrként dolgozó, pedofíliával gyanúsított, pedagógiai asszisztens készíthetett PR-filmeket a DK-s László Imre önkormányzatának + videó A 2019-es önkormányzati választás után kezdett emelkedni a pedofíliával gyanúsított őrizetbe vett férfi cégének bevétele. A profit nulláról milliósra nőtt, amióta a baloldal vezeti a kerületet. László Imréék hallgatnak az ügyről. https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/a-masszorkent-dolgozo-pedofiliaval-gyanusitott-pedagogiai-asszisztens-keszithetett-pr-filmeket-a-dk-s-laszlo-imre-onkormanyzatanak-video PEDO-szex-masszázzsal a DK csúcsra ér!
zsolti123
2024. március 08. 15:34
A masszőrként dolgozó, pedofíliával gyanúsított, pedagógiai asszisztens készíthetett PR-filmeket a DK-s László Imre önkormányzatának + videó A 2019-es önkormányzati választás után kezdett emelkedni a pedofíliával gyanúsított őrizetbe vett férfi cégének bevétele. A profit nulláról milliósra nőtt, amióta a baloldal vezeti a kerületet. László Imréék hallgatnak az ügyről. https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/a-masszorkent-dolgozo-pedofiliaval-gyanusitott-pedagogiai-asszisztens-keszithetett-pr-filmeket-a-dk-s-laszlo-imre-onkormanyzatanak-video
zsolti123
2024. március 08. 15:11
Kapcsolatok-#nincs_hálózat Győrffy Péter nevelőanyja, Győrffyné Molnár Ilona a helyi önkormányzat egyik fontos tisztségviselője, az óvodákat is felügyelő Humánszolgálati Igazgatóság vezetője. A jó kapcsolatra példa, hogy Győrffynét tavaly a kerület DK-s polgármestere, László Imre tüntette ki Pro Urbe díjjal, amelyet többek között négy évtizedes köznevelésért végzett tevékenysége miatt kapott. – Mindenkinek megvan a maga eszköztára és mozgástere, hogy saját mikro- vagy tágabb lakókörnyezetét, Újbudát, az országot jobbá tegye – mondta László Imre, a kerület DK-s polgármestere a díjátadón. A ceremónián Győrffyné együtt fényképezkedett Barabás Richárd alpolgármesterrel, a Párbeszéd–Zöldek párt társelnökével és Tóth Endre momentumos országgyűlési képviselővel. A pedofilbotrány gyanúsítottjának nevelőanyja, Győrffyné Molnár Ilona közösségi oldalán ismerőse Molnár Gyula korábbi MSZP-elnöknek és Orosz Anna momentumos országgyűlési képviselőnek
zsolti123
2024. március 08. 11:45
https://mandiner.hu/belfold/2024/03/az-ujbudai-dk-s-polgarmester-meg-ki-is-tuntette-az-ujabb-pedofilbotrany-gyanusitottjanak-anyjat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!