Ebben a hisztéria-hullámban ugye nem megy el senkinek a maradék józan esze?!

2024. február 17. 09:25

Olyan kristálytisztán kirajzolódott tegnap a Hősök terén a kormány megbuktatásáért küzdő honi és külföldi erők politikai ajánlata.

2024. február 17. 09:25
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Olyan kristálytisztán kirajzolódott tegnap a Hősök terén a kormány megbuktatásáért küzdő honi és külföldi erők politikai ajánlata.

A magyar családok megerősítéséért és a jövő magyarjainak megszületéséért évtizedek óta következetesen dolgozó nagycsaládos anyukák helyett LMBTQ-aktivista internetes celebek, a babák szívhangjától sipítozó szélsőliberális politikai aktivisták (egy kiugrott homoszexuális pap és egy gyerektelen zenész társaságában) vennék kezükbe a gyerekeink sorsát.

A színpad előtt pedig ott várta sorát Dobrevtől Márki-Zay-ig az egész tehetségtelen, morálisan már ezerszer megbukott, a nemzettől bocsánatot soha nem kérő, a politikai szerepvállalásról lemondani képtelen baloldali politikusgárda.

Ebben – a már rég nem a bicskei áldozatokról szóló – hisztéria-hullámban ugye nem megy el senkinek a maradék józan esze?!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildi65
2024. február 18. 14:27
Egyszerűen szánalmas.
llnnhegyi
2024. február 17. 20:41
Ha föntről nézzük a tömeget és csak azt sejtjük,hogy a gyerekekért tüntetnek,akkor minden rendben van.
balbako_
2024. február 17. 18:48
Tényleges pedofilok, tetves buzik "állnak ki" a gyerekeinkért? COKI!
bagoly-29
2024. február 17. 15:41
Soknak még el sem jött, vagy nem is volt/van/lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!