A Fidesz-székház előtt ment neki a tüntetők egy része a rendőröknek (VIDEÓ)

2024. február 16. 21:23

„Mocskos Fidesz!”, „Orbán takarodj!” rigmusokkal fejezték ki nemtetszésüket.

2024. február 16. 21:23

A péntek esti influenszertüntetés után a tömeg jelentős része elhagyta a Hősök terét, de a Mérce beszámolója szerint pár százan a Fidesz Lendvay utcai székházához vonultak, hogy „Mocskos Fidesz!”, „Orbán takarodj!” rigmusokkal fejezzék ki nemtetszésüket. 

Helyszíni tudósítások szerint páran elkezdtek nekifeszülni a rendőrsorfalnak. A munkájukat végző rendőröket a „kétszázezret kerestek” bekiabálásokkal próbálták kizökkenteni. A helyszíni forrásunk szerint rongálás is történt, kormányzati plakátokat téptek le a tüntetők és dobták jobb esetben a kukák mellé. 

Mivel a feszültség szerencsére nem fokozódott tovább, és a 150 fős tömeg nagyobb része elindult haza, a rendőrség pedig úgy döntött, nem lesz tömeges igazoltatás. A renitensek közül 2 főt igazoltattak.

Egy rövid videó is felkerült Youtube-ra a dulakodásról:


A Fidesz-székház elől a tüntetők a szemközti Szépművészeti Múzeum elé szorultak, székház közvetlen közelében így már nincsenek tiltakozók.

Nyitókép: Mandiner

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

 

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. február 17. 16:15 Szerkesztve
"Pernahajder 2024. február 17. 06:31 Ostoba fidkányoknak persze megint nem ment át a "tüntikézés" üzenete, ezen is csak baloldalazni tudnak. Szánalmas a vergődésetek, agymosott droidok." Én vagyok a sperma hajder bácsi, Ha pinát láttam azt mondtam, ácsi. De ha segg lyuk volt előttem ,Mindegyiket meglőttem.
catalina11
2024. február 17. 14:24
A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
Krupp Skya
2024. február 17. 11:20 Szerkesztve
"Doki53 2024. február 17. 09:01 Csak beakartak lépni a Fideszbe." Ujhelyi is be akart lépni a Fideszbe de már akkor látták rajta hogy sokkal több hasznot tud hajtani az MSZP-be a Fidesznek. Begyűtt az elképzelés.
Krupp Skya
2024. február 17. 11:14
Buzi szónok: Sok szeretettel köszöntöm a tüntetésem megjelent alpinistákat és antipinistákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!