A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Bayer Zsolt: A vérszagot érző, hiénaként viselkedő ellenzék elkezdte az „átorbánozást”

2024. február 11. 20:43

„Ez az igazi csőcselékmentalitás” – írta a publicista.

2024. február 11. 20:43
null

„Novák Katalin közleménye megrendítő volt. Varga Judité szikár, tárgyszerű. Ebben a két nagyszerű asszonyban, anyában, nőben több tartás és méltóság van, mint az ellenzékben összes tagjában valaha volt és lesz” – írta Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten.

„Most az a lényeg, hogy Novák Katalin és Varga Judit megtették, amit helyesnek éreztek, megcselekedték, amit morális lényekként meg kellett cselekedniük, érezték ők is, hogy az ügy a mi politikai közösségünk szíve közepébe talált, s hogy ez az egyetlen módja a méreg eltávolításának. S ez a két nagyszerű nő bebizonyított még valamit:

igen, ebben a politikai közösségben még a hibáknak is súlyos következményeik vannak, míg odaát a bűnöknek sincs az égvilágon semmi következménye”

– írta az újságíró.

„A most vérszagot érző, igazi hiénaként viselkedő ellenzék elkezdte az »átorbánozást«. Elkezdték Orbán lemondását követelni – mintha a miniszterelnöknek bármi köze lenne ehhez az egészhez. A rendszerváltás óta a köztársasági elnök joga, ha úgy tetszik, »kegyúri joga« a kegyelemadás, amihez a mindenkori miniszterelnöknek de jure és de facto semmi köze. De ezek hazudnak, gátlástalanul. Nem adhatnak mást, csak mi lényegük.

És nekiláttak közvetlen elnökválasztást követelni

– mutatott rá a publicista.

„És tüntetgetnek, immár a semmiért, s ami a legocsmányabb, a legundorítóbb, legimmorálisabb: elkezdtek mindenkit pedofilozni. Pedofil már Novák Kata és Varga Judit (de minimum »pedofilsimogató«), pedofil a miniszterelnök, a kormány, a Fidesz,

még néhány nap, és pedofil lesz mindenki, aki a Fideszre szavaz vagy valaha szavazott.

Ez az igazi csőcselékmentalitás. Az emberi jellemtelenség legsötétebb, legundorítóbb megnyilvánulási formája. Ilyen a mi ellenzékünk, és ismét hozza a formáját. Olvasgassák csak, miket képes mondani Cseh, Donáth, Dobrev, Márki-Zay – meg az összes többi, tényleg tisztelet a ritka kivételnek. A csőcselék pedig ott bőg, ugat, vinnyog mögöttük az utcákon, tereken, a lehető legaljasabb táblákat lóbálva”

– fejtette ki a véleményét Bayer Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MandariNER
2024. február 18. 14:18
Na megszólalt a féreg bayer akinél a teljes baloldal egynek számít és pedofilvédő, libsi buzi mindenki aki nem a fideszre szavaz. Te milyen mentalitást képviselsz az undorító mocskos pofáddal?
beothy58
2024. február 12. 23:25
Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében, és meg akarjuk tartatni az országgyűléssel Novák Katalint köztársasági elnökünknek. NE FOGADJÁK EL A LEMONDÁSÁT!! A SZÖKŐNAP, február 24-e pont jó időben van az erőnk és hitünk megmutatására. Március 15-e már késő!
canadian-deplorable
2024. február 12. 17:30
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a két hölgy baloldali ármánykodás áldozata lett. Nagyon rájuk illik.
gyaloggos
2024. február 12. 16:13
EGYRE inkább biztossá válik, hogy ROGÁNÉK szervezték ezt az akciót! NOVÁK KATALIN és VARGA JUDIT útban volt nekik, és így SZABADULTAK meg tőlük! ROGÁN és BANDÁJA kiötlötte, ORBÁN VIKTOR pedig rábólintott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról