Az emberiség útja a mába

2024. február 24. 06:14

Ma már nem ölnek – bár szívük szerint megtennék –, hanem levezetik, hogy minden kormánypárti pedofil, „pedofidesz”.

2024. február 24. 06:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„ (...) Mára elérkezett a »szép a rút és rút a szép« világa, minden deviáns, undorító és természetellenes apoteózisa, ma már »csak« leírhatatlan külsejű kocsonyás közegek olvasnak fel meséket az ovisoknak, akik ezt követően felkeresik a »maszturbálószobát«, és ott tesznek, amit tesznek. Ma a kulturális évad díszmegnyitójának fő műsorszámaként anyaszült meztelenre vetkőzött rútak, hájasak, nyüzügék, férfiből lett »nők« és nőből lett »férfiak«, betegek, sánták és bénák vonaglanak a színpadon, miközben hintőport szórnak magukra. Ez lett a művészet. Itt, a szomszédban, Ausztriában.

Ma kutyának öltözött elmebetegek tüntetnek a berlini főpályaudvaron és jogokat követelnek maguknak. Innen nézve a pestises hulla szájából az obulust kilopó Hippia egyenesen Szent Johannának tűnik. Ma »zöld« elmebetegek üzennek hadat a körhintáknak, a szomszéd sarkon meg seprűnyélre szerelt plüss lófejeken »lovagolnak« másik elmebetegek, a közönség pedig sikoltozva tombol.

Ma már nem ölnek – bár szívük szerint megtennék –, hanem levezetik, hogy minden kormánypárti pedofil, »pedofidesz«, írják fel transzparenseikre, s Rónai Sándor odaszól a riporternek, miszerint »maga szokott gyerekek nadrágjában turkálni?«.

Ezek ma ezt nevezik politikának.

Istenem… Mennyire pitiáner, mennyire olcsó, mennyire semmilyen. Mennyire mai, mennyire végletesen és végzetesen jelenidejű. Mennyire dékás, mennyire momentumos, mennyire rónaisándor.

Oly korban éltem én a földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel szólította fel az erényt és az ártatlanságot önigazolásra, s bálványozta szabadságként a mocskot, az undorítót, a semmit. Vagyis önmagát. Innen és ebből kell új világot építenünk. A normalitás, a szép, a nagyszerű és a heroikus megrögzött, elmaradott híveinek.”

Nyitóképen: Rónai Sándor / MTI Koszticsák Szilárd 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. február 26. 21:19
Az volt a nagy kegyelem, hogy a hátralévő 9 hónapot 5 évre felfüggesztették! Ezen pörög hetek óta az ország legalja! Ostobaság volt, rosszul felfogott jóemberkedés, de amit ezek itt alant művelnek azóta az nem emberi!
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 26. 11:23
engem viszont nagyon zavar az egész - nem mondom, hogy nem voltak vad dolgaim nőkkel DE SOHA EGY AGYTEKERVÉNYEMBEN SEM FOGANT MEG OLYAN GONDOLAT, HOGY EGY GYEREKKEL BÁRMILYEN SEXUÁLIS KONTAKTUST VAGY BÁRMI ILYESMIT TEGYEK - NEM IS ÉRTEM, HOGY EZ MIKÉNT VETŐDIK FEL VALAKIBEN VALAKIKBEN. MOST A NOVÁK KATALIN ÉS FASZ TUDJA KI MIATT 61-ÉVES KOROMRA HIRTELEN PEDOFILLÁ LETTEM NYILVÁNÍTVA -- ENGEM ZAVAR
Osztap_Bender
2024. február 26. 08:06
Ezek szerint kiszabott nagy öngólt lőttetek a két maca bűnbakká nyilvánításával, a valóság eltagadásával, a szokásos kisstílű hazudozásotokkal! Nincs válasz arra, hogy kik javasolták, majd kik kényszerítették a macákat a kegyelem megadására, nincs válasz arra, hogy miért pont azon a napon tört ki a botrány, mikor kisbetűs főnökötök áruló módon aláírt Brüsszelben, nincs válasz arra, miért is nem nyilvánosak a kegyelem megadásának iratai. Mond csak, ti teljesen hülyének nézitek a magyar embereket a "helyi goebbels" elvtársatokkal az élen? Kit vagy kiket védtek aljas ködösítő technikátokkal? Egyet találhatunk ugye, vagy esetleg kettőt-hármat? Szarjankó lettél elvtárs.
Gusztiapu
2024. február 25. 17:50 Szerkesztve
recipkoki -nak Bár nem szokásom így válaszolni - pláne az ilyennek, akinek érzékelhetően nem volt gyerekszobája - de most mégis megteszem. A helyzet az, hogy én eredetiben olvastam C. B. felemelő élményeit. Értem én, hogy valaki csak "magyar tud" - de az nem mindig hasznos. Ugyanis nevezett SAJÁT MAGA írta le, hogy amikor óvodásokra vigyázott, azok lehúzták a sliccét, és simogatták. Megkérdezte, hogy ez jó-e nektek - és ők úgy feleltek, hogy igen - ezért hagyta. Na most megítélés kérdése, hogy kinek-hogyan minősül ez a viselkedés, de én azok közé tartozom, akiknek nem csak az a pedofília, amikor arab gyerekeket megvásárolok, elcsalok egy temetőbe és valamelyik síron megerőszakolom őket, jól megfertőzve közben HIV-vel is. Mint tette azt a francia baloldali mainstream elit azóta is mentegetett filozófusa, Michel Foucault. Maradjunk abban, hogy C. B. nekem pedofil tettet hajtott végre. Ha magának nem - hát nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!