Tökéletes büntetést eszelt ki Bayer a Mária-szobrot megbecstelenítőknek

2024. január 04. 22:26

„Nagyon meg kellene találnia a rendőrségnek őket – hangsúlyozta a publicista.

2024. január 04. 22:26
null

Bayer Zsolt a bádog blogján reagált Szilvay Gergely kollégánk cikkére, amelyben utóbbi arra reagált, hogy örömködött egy kört a megcsonkított Mária-szobor felett a Magyar Ateista Társaság.

Ezt is ajánljuk a témában

Bayer Zsolt kifejtette hogy „nagyon meg kellene találnia a rendőrségnek azt a (azokat a) gyáva, nyomorult, beteg senkiket, aki (akik) az egész felesleges, szar életük minden nyomorát egy szobron verik le. Mert ez az egy, amiben biztosak lehetnek: Mária nem fog visszaütni.” 

Kidolgozta az ítéletet is: „Vigyük ki valahová a Közel-Keletre, ahol egy mecsetben kell ugyanilyen barbárságot elkövetnie. A következményeket aprólékosan rögzítjük majd, hogy lássák a többiek is. Ja! Az Ateisták Társaságának tagjait is kivihetjük ugyanilyen programra. 

Ne csak mindig a szelíd keresztényekkel emberkedjenek ezek a gyáva, ostoba, fröccsöntött kis náci-kommunista senkik.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Bese Gergő atya

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2024. január 13. 12:26
Az igazságszolgáltatás a szobor rongálás után, 2. rész: "Mikor aztán felkeltek reggel a városnak férfiai, íme már össze volt törve a Baál oltára, és levágva a mellette levő berek, és a második tulok égőáldozatul azon az oltáron, amely építteték. És mondának egyik a másikának: Ki cselekedte ezt? És mikor utána kérdezősködtek és tudakozódtak, azt mondották: Gedeon, a Joás fia cselekedte ezt a dolgot. Akkor mondának a városnak férfiai Joásnak: Add ki fiadat, meg kell halnia, mert lerontotta a Baál oltárát és mert kivágta a berket, amely mellette volt. Joás pedig monda mindazoknak, akik körülötte állának: Baálért pereltek ti? Avagy ti oltalmazzátok-é őtet? Valaki perel ő érette, ölettessék meg reggelig. Ha isten ő, hát pereljen ő maga, hogy oltára lerontatott!" Tehát ha Mária tényleg az "Ég Királynője", ahogy a római katolikusok vallják, és tényleg fontosak neki a szobrok, akkor álljon bosszút ő maga.
Sámson
2024. január 13. 12:23
A Bibliában is szerepel egy szobor rongálásos történet: 1. rész: "És lőn ugyanazon éjjel, hogy monda az Úr néki: Végy egy tulkot atyádnak ökrei közül, és egy másik tulkot, amely hét éves, és rontsd le a Baál oltárát, amely a te atyádé és a berket, amely amellett van, vágd ki. És építs oltárt az Úrnak, a te Istenednek, ennek a megerősített helynek tetején alkalmatos helyen, és vedd a második tulkot, és áldozd meg égőáldozatul a berek fájával, amelyet kivágsz. Ekkor Gedeon tíz férfiút vőn maga mellé az ő szolgái közül, és akképpen cselekedék, amint megmondotta vala néki az Úr. De miután félt atyjának háznépétől és a városnak férfiaitól ezt nappal cselekedni, éjszaka tevé meg." (Biblia)
Jose
2024. január 12. 20:34
Ennél a cikknél feltűnően sok a komcsi barom hozzászóló. Érdekes. Mindig van egy-két nyomorék, aki egy Bayer cikkre automatikusa a vérplazmát emlegeti. Ez ilyen Pavlovi reflex :-) Hát, továbbra is nehéz elviselni, hogy tele van a világ agyatlan seggekkel, akik embernek képzelik magukat.
Lajoss
2024. január 06. 08:16
Zsozsó,Anya seftel még a vérplazmával? Te még döngeted szegény Szücsi Henit, mint példás,keresztény családapa? 🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!