Mi lett a nőből, aki egy csoda?

2024. január 23. 19:27

Egy felfújt guminő kacsaszájjal. Egy tárgy, amit használnak. És ha végeztek vele, kidobják.

2024. január 23. 19:27
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„A FÉRFI HIPNÓZIS MEG A KACSASZÁJÚ NŐ - Esti mese helyett

Ezt a fotót nemrég láttam, és úgy gondoltam méltó lesz egy kommentárra. Hát akkor lássuk! A kép nyilván túlzó módon ábrázol egy jelenséget. Mégpedig az olyan típusú nőt, aki elhitte, mert szándékosan elhitették vele, hogy ő nem egyéb, mint egy szexuális vágyat keltő, sőt bármikor készségesen kielégítő tárgy. Ennek a célnak kell megfelelnie. Ez ad egyes egyedül értelmet a létezésének. Ezért legyenek méretes keblei, formás, feszes feneke, művinek ható erőteljesen festett szemöldöke és legfőképpen kacsaszája!!! Jó vastag, széles, párnás, mint egy felfújt műv*agina...! 

Bár műv*aginát még nem láttam, de valahogy ilyennek képzelem. 

Szóval van a nő, a teremtés fenséges csodája, akinek szexuális erejétől annyira rettegtek az ókor nagy férfijai, hogy benne látták Évát, a kísértőt, aki kárhozatba vitte az egész emberiséget, mert ugye Ádám nem tudott neki nemet mondani, és ezért minden áron kontroll alá akarták vetni őt. És megfogalmazták azt, hogy minden, ami férfias: az szellemi, éteri, intellektuális és Istenhez közeli. És ezzel szemben minden, ami nőies: az földi, testi, bűnös és mocskos. Ezért találták ki a középkorban a cölibátust, mert úgy érezték, hogy ha szabad lenne egy szépséges női test érintése, akkor a 

gyenge és magukat fegyelmezni nem bíró férfiak, igen hamar megfeledkeznének még magáról az Istenről is.

A nőben lakozik valami mély, ősi erő, valami megzabolázhatatlan, amitől rettegnek a férfiak. És ennek a gyökere a nő szexualitása. Ami azonban közel sem csupán a testisége! És legfőképpen nem korlátozható a mellére, a fenekére, no meg a kacsaszájra. Ez a letaglózó erő benne rejlik egy oldalról odavetett játékos pillantásában, egy apró, a férfit szinte figyelemre sem méltató, kacér mosolyában vagy abban, ahogy képes hosszú, hullámos, selymes haját vidáman dobálni a tavaszi napsütésben. 

A nő egy csoda. És nézzétek, mi lett belőle? Egy felfújt guminő kacsaszájjal. Egy tárgy, amit használnak. És ha végeztek vele, kidobják. 

És vannak nők, aki ezt hagyják, sőt ezt akarják, ilyenek akarnak lenni. Mert végtelenül gyenge az önbizalmuk és elhiszik, hogy csupán ennyit érnek. 

Egy egész iparág épült arra, hogy a nő agyát kimossa és arra hipnotizálja, hogy ilyennek kell lenniük: felfújt mell, felfújt fenék, felfújt száj. Kacsaszáj. És képesek milliókat kidobni azért, hogy ilyenre operáltassák magukat. Pedig azok a férfiak, akiknek ez tetszik, soha észre sem fogják venni azt, hogy ki ők valójában. 

Nem kárhoztatni vagy megvetni akarom ezeket a nőket, 

hiszen ők ugyanúgy áldozatok, mint azok, akiket megerőszakolnak vagy bántalmaznak. Ez is a bántalmazás egyik formája. Nagyon sokat kell beszélgetni a fiatal lányokkal és nőkkel, hogy megtalálják a saját értékeiket és elhiggyék, hogy mennyire csodálatos lények. És hogy egyáltalán nincsen szükségük arra, hogy kacsaszájat operáltassanak magukra ahhoz, hogy szerethetőek legyenek!”

 

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala/Cursed Al

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2024. február 02. 11:08
Értekezik minderről Rita, aki maga is botoxolt. Több mozgás, kevesebb hialuronsav!
Bodzay
2024. január 25. 14:22
Ez a sok minden, ami a nőhöz köthető, mind igaz. Működőképes férfi nélkül viszont mit sem ér.
Reszelő Aladár
2024. január 25. 13:17
Rita tedd hozzá, hogy ez a férfiak, ezen belül kizárólag a fehér heteró férfiak miatt van.
Ehetős Odó
2024. január 24. 17:43
A Zórbán miatt van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!