Emlékszik még a katatüntetésen üvöltöző színésznőre? Na, most a villamoson üvöltözött (VIDEÓ)

2023. május 23. 16:55

Jogosan, vagy nem jogosan? Szavazzon!

2023. május 23. 16:55
null

Mint ahogy arról a Mandiner hasábjain is beszámoltunk, VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina nyerte meg a 11. Való Világot. A színésznő megnyerte a 36 millió forintot. De VV Kriszti mégis leginkább talán a katatüntetésről lehet ismerős az olvasóinknak, miután „egy tüntetésen

 írtuk még tavaly júliusban.

Azóta elhatárolódott az RTL Klub-féle szappanopera cége a színésznő trágárkodásától – ugyanis akkoriban az Éjjel-Nappal Budapest című műsornak volt a szereplője. A színésznőről megtudhattuk azt is, hogy saját bevallása szerint „ku*va kiszámíthatatlan”, Adyt szavalt a valóságshow-villában, leszögezte, hogy számára a színház mennyei, isteni fennköltség, valamint elsírta magát a karácsonyi üzenete közben. Legutóbb pedig arról írtunk a színésznő kapcsán, hogy munkanélküli, költi a nyereményét, és próbálja magát mutogatni.

Most a villamoson adott hangot nemtetszésének

VV Kriszti immáron Budapesten éli mindennapjait, így fordulhatott elő az a jelenetsor, amelynek a 61-os villamos utasközössége lehetett fül és szemtanúja, amikor a villamoson ugyanis egy férfival került hangos szóváltásba VV Kriszti, amelnyek során többek között az alábbi mondatok is elhangzottak:

„Ne haragudjon, beszélgettem! Ez akkor sem nincsen rendben!”, amit kifejtett emeltebb hangerővel: „Mondom bocsánat! Ne haragudjon, akkor sem kell föllökni egy nőt!”, mire a férfi válaszolt: „Teljesen mindegy, hogy nő vagy fiú vagy kutya...”, „Akkor sem mész fel, mert ember vagy!” szakította félbe Krisztina a férfit.

– mondta a férfi. 

@sefcsik.csaba VV11 Kriszti ajtóban áll, akadályozza a fel és leszállást. Egy fickó nekimegy. Innen indul a sztori. Amúgy fickó nem volt jó fej... #vv11kriszti #baszadkiforyouba #baszdbeforyouba #budapest eredeti hang - Csaba Mihály Sefcsik
@sefcsik.csaba nyomj egy szívecsket.. teljesen mindegy nő vagy fiú vagy kutya.... ő mindenkit fellök #baszdbeforyouba #baszadkiforyouba #vv11kriszti eredeti hang - Csaba Mihály Sefcsik

*** 

Nyitókép: Képernyőkép 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. május 24. 08:11
Ő nem színésznő. Semmilyen szakmai alázat nincs benne. A bóvli tetoválásai is sokat elárulnak róla. Ettől még nem rossz ember és szerintem itt igaza volt, bár az elejét nem láttam.
Abraka-dabra
2023. május 24. 05:37
A szavazáson kellene egy nem érdekel gomb is.
Katicza
2023. május 24. 04:53
Ez a repedt sarkú tahó drogos libernyák percember celebecske mitől lenne színésznő? Mert pár alkalommal futtatta a retek klub nevű felforgató szennymédia? Az amelyik 0-24 reklám közben szokott adni valami műsor félét is? Attól ez a vonyító szardarab nem színésznő. Mégcsak ismert sem.
Morgan Le Fay
2023. május 24. 04:12
"Úristen! Ki ez a lány?" Örüljünk, hogy nincs jogsija. Örüljünk, hogy nincs autója. Ezzel a primitív, érzelemvezérelt, morálisan és mentálisan deficites viselkedéssel "csak" ordítozik a villamoson, "csak" keresztbeáll az ajtóban, "csak" bunkó és neveletlen és azt hiszi bármit megtehet következmények nélkül, mert ő egy celeb. De szerencsére még nem ölt meg senkit. (Ld.: M. Richárd...) Előbb-utóbb őt is pofán vágja az Élet. Majd erről is lesz egy-két bulvárcikk. Készítem a popcornt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!