Emlékszik még a katatüntetésen üvöltöző színésznőre? Munkanélküli, költi a nyereményét, és próbálja magát mutogatni (VIDEÓ)

2023. május 04. 20:48

36 millió forintot nyert március elején, itt tart most VV Kriszti.

2023. május 04. 20:48
null

Mint ahogy arról a Mandiner hasábjain is beszámoltunk, VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina nyerte meg a 11. Való Világot. A színésznő megnyerte a 36 millió forintot, majd menten földre került „konfetti angyalkákat” csinálni. VV Kriszti a katatüntetésről lehet ismerős az olvasóinknak: „egy tüntetésen

 írtuk még tavaly júliusban.

Azóta elhatárolódott az RTL Klub-féle szappanopera cége a színésznő trágárkodásától – ugyanis akkoriban az Éjjel-Nappal Budapest című műsornak volt a szereplője. A színésznőről megtudhattuk azt is, hogy saját bevallása szerint „ku*va kiszámíthatatlan”, Adyt szavalt a valóságshow-villában, leszögezte, hogy számára a színház mennyei, isteni fennköltség, valamint elsírta magát a karácsonyi üzenete közben.

Nade, most az is kiderült, hogy mire vitte a villa után: az RTL készített a színésznővel egy rövid videós interjút, amiben kifejtette Karnics, hogy 

Megtudhattuk azt is, hogy „a visszailleszkedésben nagyon sok minden nehéz”, hiányzik neki az, hogy körül vegyék emberek, „senki nem mondja az arcomba, senki nem világosít fel, senki nem tesz elém akadályt”.

Elmondta, hogy mi lett a sorsa a nyereményének is: „már költöttem a nyereményből, azt alig várom, hogy vegyek egy tetoválószettet, és hogy meglegyen a saját kis gépem. Az a baj, hogy nagyon sok pénz megy el arra, hogy így visszakerüljön az ember az életbe. Beülni is azért drága dolog, én ezt eddig annyira nem engedtem meg magamnak, most pedig ha beülök akkor azért elmegy nem kevés pénz arra, hogy az ember csak iszogat a barátaival, vagy éppen eszeget valamit”.

Megjegyezte azt is, hogy „most már próbálom magamat mutogatni”.

Végezetül, megtudhattuk, hogy mi volt a legdurvább üzenet amit kapott: „a legdurvább bántó üzenet egy édesanyától jött Instagramon, azt írta, hogy 'te büdös, retkes, ***'. Na, ez az ami már nem is fáj, hanem inkább nevetek rajta”.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. július 09. 10:24
Ne a "Való Világ" nevű hazug és nyíltan kereskedelmi műsorról ábrándozzon a Ciccolinásra maszkírozott nő, hanem menjen el 1-2 évre Afrikába éhezőket etetni, itatni, beteg gyerekeket ápolni, ott mutassa meg mi a szeretet a haldoklók mellett, ne a tetoválószalonokban meg a bárokban csacsogjon nagyzolva semmiségekről. Ha ilyen szellemi színvonalú egyedeket produkáltak az előző Színművészeti egyetemi évfolyamok, akkor valóban megértek az átalakításra.
Ergit
2023. május 12. 09:02
Intelligencia kell a sokpénzhez, a jómódhoz de a kevéspénzhez is!! Aki nem tudja már előre, nem tervezi meg, mi lesz akkor, ha gazdag lesz (vagy szegény), mit változtat, mit tart meg az életéből, az viselkedik majd, mint egy eszement. De általánosságban, ha valaki nagyon el akar érni valamit, csak azon dolgozik, gondolkozik, hogyan érje el, de, hogy mit csinál, miután elérte azt, azt már sose gondolja végig. És itt a csapda. A másik hiba, hogy az egy dolog, hogy valaki nagyon akar valamit, csak legtöbbször nem mondja el a pontos kívánságot, így nem is azt kapja, amire igazán vágyott. A 3. hiba, hogy olyan kijelentésket tesznek a vágyaik megfogalmazásával egyidőben: "Ha dadig élek is..." (mert akkor csak addig fog élni, hiszen ezt kívánta), vagy "Bármi áron" - ebbe minden beletartozik, vagyis mindaz, ami számára fontos, azt mind felajánlja, mert ez a "bármi áron".
KLaca
2023. május 06. 16:55
Ugyanitt bontott tégla eladó.
panir
2023. május 05. 19:42
40 másodpercnél nem bírtam tovább,szerintem acipö mérete nagyobb mint azIQ-ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!