Kata-tüntető Való Világ-szereplő: Számomra a színház egy ilyen mennyei, isteni fennköltség

2022. december 01. 21:04

Újabb dolgokat tudhattunk meg VV Krisztiről.

2022. december 01. 21:04
null

„Ku*va kiszámíthatatlan vagyok” jelentette ki magáról nemrég VV Kriszti, alias Karnics Krisztina, aki akkor került be a közéleti hírekbe, amikor egy júliusi katás tüntetésen az elfogadásról magyarázott és egyben szidalmazta az őt igazoltató rendőröket. A nő azóta bekerült a Való Világ című RTL-es műsorba is, ahol a 24.hu jóvoltából végigkísérhetjük a napjait. Legutóbb például villámkérdésekre válaszolt játékostársaival egyetemben: azt kérdezték tőlük, hogy a színházat vagy a mozit részesítik előnyben.

VV Kriszti egyértelműen a színházi előadások mellett tette le a voksát, aminek a miértjét is elmagyarázta.

„Számomra a színház egy ilyen mennyei, isteni fennköltség, tényleg, ahová így tartozni szeretnék!” – mondta a civil életben pincérnőként dolgozó versenyző.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2022. december 02. 13:15
faszt, pincérnő ez a luvnya
roughneck
2022. december 02. 11:27
Kurva kiszamithatatlan es pincernokent dolgozik... Ha nem adsz neki jattot elkuld a jo edesanyadba es fejbever a talcaval. :-)
zuriktodor
2022. december 02. 08:03
Szegény bolond lány. Köze nincs a színházhoz. Talán még Schilling sem rendezné.
Katakomba
2022. december 02. 07:58
Basznám
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!