Így szaval Adyt VVKriszti, aki nemrég még mezítláb üvöltözött a rendőrökkel (videó)

2022. november 27. 16:58

Fejlődés!

2022. november 27. 16:58
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, ugyanaz a leányzó üvöltözött nyári miniruhában, mezítláb a rendőrökkel a katatüntetésen, mint aki most bekerült a Való Világba. Karnics Krisztinamiután bejelentette, hogy ő „ku*va kiszámíthatatlan” – egy új videóban elkezdte Ady Endrének a „Sem utódja, sem boldog őse...” kezdetű versét szavalni a luxusvillában.

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buvu
2022. november 29. 09:41
Valahol sajnálom is, féltem is. Látszik, hogy nem tud magával mit kezdeni, rossz az önértékelése. Számtalan embernek lenne szüksége életviteli tanácsadásra. Színésznő nyilván nem lesz, mert az kemény szakma. Én ezeket a villás műsorokat betiltanám, mert emberi életekkel játszadoznak lásd azt a nagy hajú kislányt aki eltűnt, a másik a dili házban stb.
MORDOR
2022. november 28. 16:51
Ez egy igazi lehúzós, fasztartály. Új keletű nevén : gold digger... És a sok marha férfi még busásan fizet is neki egy kis kalandért
Nagyhuba1
2022. november 28. 11:48
Ki ez a "hölgy"
syphax
2022. november 28. 07:47
Hisztérika ez a picsa. Az ilyen kóros elmeállapotú egyedek egyet akarnak csak: MINDÉG ŐK LEGYENEK A KÖZPONTBAN--BÁRHOGYAN, BÁRMILYEN ÁRON........ISMERT ELMEKÓRTANI SZINDRÓMA. (MÁR A "NAGY MORAVCSIK": ELMEKÓRTAN C. KÖNVÉBEN IS LEIRTA A HIRES PROF. . VALAMIKOR AZ ELŐZŐ ÉVSZÁZAD '20-AS ÉVEIBEN)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!