Noár reagált arra, hogy Krúbi beszólt neki, majd páros lábbal beleszállt a Telex újságírójába (VIDEÓ)

2023. december 19. 21:58

Molnár Áron egyáltalán nem tartja objektív újságírónak Sajó Dávidot, Krúbi véleményét pedig tiszteletben tartja.

2023. december 19. 21:58
null

Hosszú videóinterjút adott Molnár Áron színész, a noÁr mozgalom vezető alakja a Telexnek. Egyebek közt részletesen beszélt közéleti témákról, de szóba került az is, hogy nemrég a Telex egy másik műsorában a Krúbi nevű rapper keményen beszólt neki, nemes egyszerűséggel cringe-nek nevezve a teljesítményét.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a kormánypártisággal nehezen vádolható rapper azt mondta noÁr tevékenységével kapcsolatban, hogy több zenésztársát hívták tüntetésekre, „meg mindenféle ilyen civil szervezetes rendezvényekre fellépni, és azért mondták, hogy nem megyek, mert ott a noÁr. 

B*zdmeg, ez, annyira kellemetlen a pali”

Ezt is ajánljuk a témában

Molnár Áron elmondta, hogy Krúbi kijelentését magánvéleménynek tartja, amit természetesen elfogad, nem szeretne a zenész állításaival vitatkozni. A noÁr mozgalom vezetője ezután kifejtette, hogy többször is visszanézte Krúbi Telexnek adott interjúját, hogy megnézze, a konkrét jelenetnél, amikor őt cringe-nek titulálják, milyenek a reakciók. 

A Sajó Dávid a Telex After műsorában mint objektív újságíró azt mondja, hogy a kedvenc részem... és elmondja, hogy én cringe vagyok. Ez minden, csak nem objektív”

– mondta Molnár Áron. 

Fábián Tamás műsorvezető, reagálva a mozgalmár szavaira, úgy ütötte vissza a labdát, hogy ő személy szerint biztosan nem fogja megtenni, hogy bármelyik kollégájának az újságírói magatartását véleményezze.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2023. december 31. 17:25
Végre valami amiben egyetértek Noárral , én sem tartom újságírónak a Sajót.
KBA98
2023. december 20. 16:32
Remélem, hogy a kormány megelégeli ezt a sok mocskot és keres nekik egy jó kis bányát, nem baj ha nem találnak semmit, de a keresés kb. 50 évig kitart!
nempolitizalok-0
2023. december 20. 11:27
RTL-es ricsaj. leszarom, nem nézek RTL-t.
cutcopy
2023. december 20. 10:53
Ugye nem ütnél meg egy szemüveges embert..? https://youtu.be/9hdGBSF-n_4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!