Itt a nagy bejelentés: NoÁr szívesen bokszolna valamelyik megafonos influenszerrel vagy PS-es újságíróval! (VIDEÓ)

2023. december 19. 19:19

Mint elmondta, iszonyat teher számára, hogy ki kell állnia közéleti kérdésekben.

2023. december 19. 19:19
null

Hosszú interjút adott a Telexnek Molnár Áron, a noÁr mozgalom vezetője. A majd' másfélórás beszélgetés legfőbb témája a közélet és a politika volt. A színész megjegyezte, hogy nem azért szidja rendszeresen a kormányt, mert ez boldogságot okoz neki.

Nem azért veszek részt a közügyekben és kérem számon a most regnáló kormányt az ostobaságai miatt, vagy szólok be az ellenzéknek, mert mert ettől jobban érzem magam. Azt érzem, ha én nem, akkor ki fogja megcsinálni?”

– fogalmazott noÁr.

Molnár Áron arra a kérdésre, melyik közéleti szereplőt hívna ki egy bokszmeccsre, a színész elmondta, legszívesebben a Pesti Srácok valamelyik újságírójával szemben vagy egy Megafon-tag ellen húzna kesztyűt. 

Egy érdekes kihívás lehetne, egy legális szembenézés lehetne egy ilyen szituációban”

– közölte.

A színész azt is elmondta, hogy az RTL Klub botrányműsorában, a Sztárboxban neki hatalmas élményt okozott, hogy Kovács „Kokó” István adta rá az övet. Szóba került az is, hogy a Sztárboxban a nyíltan ellenzéki mozgalmának a szimbólumával ellátott pulóverben szerepelhetett. Ezzel kapcsolatban kijelentette: 

Nem véletlenül hiszek ebben a csatornában.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Ezt is ajánljuk a témában

Venne-e Jézus vászontáskát noÁrtól?

Egészen nagyszerű, hogy a Heti Válasz mellett még a Nyugati Fény is a keresztény értékrend mibenlétéről értekezik advent idején. Francesca Rivafinoli írása.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2024. január 03. 12:57
"Mint elmondta, iszonyat teher számára, hogy ki kell állnia közéleti kérdésekben. " Nos Matyi, ha ez vigasztal, akkor a szenvedésed a fasorban sincs azokkal a kínokkal, amiket mi élünk át minden egyes faszságod hallatán.
nnjohn
2023. december 20. 11:17
Naná !!! Hiszen ha INTELLEKTUÁLISAN meg ÉSZÉRVEKKEL HUMÁNUS módon nem bír ez a NOÁR, akkor nyilván jöhet az ŐSEMBERES, neandervölgyi megoldás: a NYERS ERŐ....
Fehér Agyar
2023. december 20. 08:46
Bokszoljon a lyuksógorával
Perczel Éva
2023. december 20. 04:04
"Azt érzem, ha én nem, akkor ki fogja megcsinálni?” Nem kéne aggódnia! A mikrofonba káromkodásra, trágárkodásra mindig van, és lesz elég jelentkező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!