Ez Németh Szilárd karácsonyi töltött káposztájának titkos receptje
A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos megosztotta a kedvenc receptjét a Mandiner olvasóival, emellett azt is elárulta, mi kerül náluk az ünnepi asztalra.
A nagyobbik kormánypárt alelnöke ezúttal is egy elképesztően ínycsiklandozó menüvel fut neki a Szentestének. Ezt pedig lapunk olvasóival is megosztotta, sőt…
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az idei karácsonyi készülődés közepette sem hagyta különleges recept nélkül olvasóinkat. Mi több, a Mandiner.hu-nak azt is elárulta, hogyan áll össze a menü szenteste. Készen állnak, ugye?
A nagyobbik kormánypárt csepeli választókerületének elnöke, ki a rezsicsökkentésért fenntartásáért is felel mint kormánybiztos, portálunk rendhagyónak már egyáltalán nem mondható megkeresésére tehát a következőkkel szolgált:
Olvasóinkat meglepve megadta az első fogás, mégpedig a konyakos kacsamájhab kaláccsal, áfonyás hagymalekvárral receptjét is, amit innen is külön köszönünk!
„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet” – írta Németh Szilárd.
– Ha kíváncsi a politikus tavalyi karácsonyi receptjére, kattintson IDE.
Ezt is ajánljuk a témában
A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos megosztotta a kedvenc receptjét a Mandiner olvasóival, emellett azt is elárulta, mi kerül náluk az ünnepi asztalra.
– Ha pedig már a húsvéti ünnepekre készülődne, nézze meg ITT, hogyan nézett ki a Fidesz alelnökének exkluzív, ünnepi menüajánlata, bónuszreceptje.
Ezt is ajánljuk a témában
Exkluzív, ünnepi menüajánlat és egy bónuszrecept a Mandiner olvasóinak.
Nyitókép: Facebook