Most már csak az a kérdésem, hogy kit képvisel a Momentum?

2023. december 13. 17:29

A két nemzetközi párt – ahogy annak idején az MSZP és az SZDSZ – összenőtt.

2023. december 13. 17:29
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Maguk sem tudják, hogy hova és miért mennek! Miközben a Momentum vezérszónoka az országgyűlésben az ukrán csatlakozás elutasítása kapcsán a Fideszt a gyurcsányi útra vizionálja, a pártja közös listán indul a DK-val. De ezen már senki sem lepődik meg; a két nemzetközi párt – ahogy annak idején az MSZP és az SZDSZ – összenőtt. Engem Tóth Endre Momentumus politikus felszólalásából a »jóléti sovinizmus« rész fogott meg. 

Értelmezzük csak! 

A Káderdűlő népe azt kifogásolja, hogy a magyar kormány a magyar nép életminőségének javítása vagy lévén háborús idők legalább annak megőrzése érdekében tesz lépéseket, ahelyett, hogy a Momentum által megfogalmazott magasabb jót valósítaná meg. Ugye értjük. Van itt egy élcsapat, amely birtokában van a magasabb jónak (értsd Ukrajna és a bábállam mögött álló üzleti, politikai körök érdekei) és itt van a magyar társadalom, amely nem hajlandó feláldozni magát ezért. Most már csak az a kérdésem, hogy kit képvisel a Momentum? 2024-ben elküldhetjük őket- mondjuk Ukrajnába.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 14. 17:42
A külföldi megbízóit, akik véletlenül egyszerre rendelték őket ebbe az országba, mely a mi hazánk, de nem az ő hazájuk, mert már régen elárultak mindent és mindent. A halálbüntetés jár nekik!
Srptk
2023. december 14. 06:10
Mikor kit. Ahogy megfizetik.
moricka13-3
2023. december 14. 04:57
Hát így!, a Momentum ki mást képviselhetne, mint az MKP-MDP-MSZMP-SZDSZ álnépboldogító pártkádereinek a kényükön-kedvükön szárba szökkent második - harmadik - / itt - ott negyedik/ generációját, átcsomagolva, ami meg is látszik rajtuk!
nyugalom
2023. december 13. 20:42
Mszp, szadesz utodok, bolsevik cápak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!