Miért gyűlölitek a magyarságot, az otthonotokat?

2023. november 21. 13:57

Veletek ellentétben nekünk van hazánk, és az a miénk, nem osztozunk senkivel rajta.

2023. november 21. 13:57
Szebeni István
Facebook

„Hazátlanok. Esküszöm nem értem. Nem és nem. Piros-fehér-zöld. Kint voltam, szinte sírtunk az örömtől. Énekeltük összekarolva a Himnuszt. Azt a Himnuszt, ami az egyetlen imádság az összes közül! Minden benne van, hogy felejthetitek ezt el? Miért gyűlölitek a hazátokat? Jöttünk a meccsre és óriásplakáton hirdeti az egyik párt: Európai. Magyar. Szociáldemokrata.

Tessék?? Mi magyarok vagyunk, heló. Európa egy tilitoligált földrajzi fogalom. Igen, magyar vagyok, európai, de nem fordítva! Eleink százezrei haltak meg ezért az apró(cska) különbségért, csókolom! Miért gyűlölitek a magyarságot, az otthonotokat?! Európai Egyesült Államok? És mi leszünk benne? Tartomány, régió, megye? Nem! Ez nem jobboldaliság meg baloldaliság kérdése, hanem a hülyeségé.

Veletek ellentétben nekünk van hazánk, és az a miénk, nem osztozunk senkivel rajta. Több, mint ezer éve itt vagyunk, míg mások elvesztek a történelem útvesztőjében. Nem leszünk többé senki szolgái. Magyarország a magyaroké, tessen mindenki tudomásul venni. A múltunk, az anyanyelvünk kötelez. Magyarország felett mindig ragyogni fog a Nap, mert mi mindig itt vagyunk, mint régi jó barátok, egyet mondunk, s egyet gondolunk. S bár a lényeget, még nem értheted: hogy TÖRTÉNJEN bármi, mi mindig itt vagyunk, mert egy vérből valók vagyunk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

Nyitókép: ROBERT SZANISZLO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefan74
2023. november 23. 06:43
Milyen jó is az Bartus, hogy a ratyi haverjaidnak meg más gyerekének van köze.
Bic441
2023. november 23. 00:59
Írja ezt tularadó keresztény szertettel 😀
Turán
2023. november 22. 22:11
Árokszéli romantika 😅😅😅😅
Fed74
2023. november 22. 18:39
Te nem vérből való vagy, hanem fideszből való fasszopó kutya! Szaros a szád csicska Szebeni!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!