Üzenjük Rossinak, mindenki annak szurkol, akinek akar

2023. november 17. 15:22

Mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

2023. november 17. 15:22
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Ahhoz képest, hogy propagandacélokból és nacionalista érdektől hajtva Marco Rossit a NER csupán nem olyan régen dobta meg magyar állampolgársággal, Rossi elég korán felvette az Orbán-rezsim kirekesztő és megbélyegző stílusát: szégyenkezésre szólította fel azokat, akik magyar létükre nem szeretik és nem szurkolnak a magyar válogatottnak. Még szerencse, hogy nem kérdőjelezte meg mindjárt a magyarságukat is. Ez lesz a következő lépés?

Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

Mindenki annak szurkol, akinek akar. Ha már egyszer felvette a magyar állampolgárságot, annyira tájékozódhatna a magyar viszonyokról, hogy egy önkényuralmi rendszer propagandacsapatának a szövetségi kapitánya, amely a magyar futballt lenyúlta, minden máshoz hasonlóan kisajátította és a diktatúra céljaira, legitimilására működteti.

Engedje meg Rossi nekünk, többi magyarnak, hogy eldöntsük, támogatjuk-e Orbánnak a magyar futball kisajátítására, kézzel vezérlésére, rendszere érdekében való működtetésére, a szabad piac kizárására irányuló tevékenységét. Nem támogatjuk. A magyar futball nem a magyar nemzeté, hanem Orbán Viktoré, szurkoljon neki az Orbán Viktor meg a fideszesek. A magyar futball önállóságát felszámolták, a NER részévé tették. Nem értünk van, hanem ellenünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 301 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2023. november 22. 19:44
Még él ez a kis pöcs ???
Palatin
2023. november 22. 13:55
Bartus faszi, drukkolhatsz te akárkinek, jogod van hozzá. De ha ellenünk drukkolsz, ne csodálkozz, hogy e fejedre rottyantunk egy kiadósat. Az árulókat megvetjük, kiközösítjük, leköpjük. Ez így volt a világon mindenütt, mindenhol és ezután is így lesz. Ez természeti törvény, mint az, hogy egy gyereket, - ami nélkül nincs jövö -, csak egy nö és egy férfi közösen tudnak csinálni. Amit ti idióták hirdettek, az mindennel szembemegy. Mi pedig veletek megyünk szembe, és lesöprünk benneteket a pályáról. Ez eddig csak azért nem történt meg, mert túl finomak, elnézöek vagyunk veletek. De ezt ti nem érdemlitek meg, ezt kell minél több embernek megértenie. EZ A JÖVÖ ZÁLOGA.
Tarpibp
2023. november 22. 07:23
Vannak a magyarok és a magyarul beszélő hontalanok. Ez a szarkupac az utóbbiakhoz tartozik.
Gooszti
2023. november 22. 05:56
Bartus elvtárs Amerikából írogatva nem is számít Igaz Magyarnak. Nem is lehet tőle mást várni, mint amikor megakadt a tű a lemezen. Rendes ember is lehetne, egy baja van csak, hogy nem szakadt az anyjába a feje születéskor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!