Kit érdekel most, hogy ’26-ban milyen listán indulsz? Hát ezt a nem létező választót!

2023. november 29. 21:20

A sürgősségin eltöltött hat órában volt időm a 2026-os választáson elmélkedni.

2023. november 29. 21:20
Selmeci János
Klubrádió

„Amikor a nyugdíjas anyámnak vissza kellett mennie tanítani, mert nem tudott megélni, a volt iskolájában pedig könyörögtek neki, mert nem találtak fizikatanárt, én Dobrev Klárára gondoltam, aki legalább hatszor kimondta a legutóbbi Interjújában a diktatúrára, hogy diktatúra.

Amikor a nagyszüleim szülőfalujába már nem járó vonat helyett közlekedő távolsági buszon ültem a dugóban, azon tűnődtem, hogy vajon végül közös listán indul-e az ellenzék az Európai Parlamenti választáson, hogy ki lenne a megfelelő listavezető, és lesz-e vajon a Schmuck Erzsinek Brüsszeli fizetése.

Amikor hazafelé elestem a közvilágítás nélküli parkban, örömmel jutott eszembe, hogy a demokratikus ellenzéknek két nagyszerű polgármesterjelöltje is van a kerületben, és nagyon izgulok, hogy végül melyikük lesz a közös jelölt.

A sürgősségin eltöltött hat órában volt időm a 2026-os választáson elmélkedni, a közös listán, amin biztos vagyok benne, hogy végül a megbékélő Donáth Anna is rajta lesz.

Bár most minden rossznak tűnik, a lábam fáj, orvos sehol, az országban alapvető közszolgáltatások nem működnek, az emberek pedig elszegényedtek, jó érzés arra gondolni, hogy mindössze három év múlva, a kormányváltás után már minden rendben lesz.

Meg akartam osztani az örömömet az ellenzéki betegtársaimmal, de róluk kiderült, hogy mind Kutyapárt meg Mi Hazánk szavazók, rólam pedig az, hogy nem is létezem.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2023. december 01. 15:14 Szerkesztve
Inkább arról van szó, hogy a ballibsi médiaemberek tobzódtak a közpénzben és külföldi cégek hirdetéseiből származó pénzben, most meg kevésbé tobzódhatnak, emiatt van a siránkozás.
Cserna János
2023. december 01. 02:59
Ez egy elhangzó műsorszám volt a Klubrádión? Csak kérdezem. Milyen embernek kell lenni, hogy ilyen marhaságokat hallgasson valaki szakmányban. Meg hogy ilyeneket írjon és mondjon. A panaszkodás név nélkül, minden konkrét infó nélkül megy. Ettől várnak kormányváltást 2026-ban?
Korrupt Kornél
2023. november 30. 17:30
23321 2023. november 30. 15:16 dobrev elvtárs győztes programja: bevezetjük az eurót! dobrev elvtársnőt semmi sem akadályozza meg abban, hogy cégei dolgozóit euróban, vagy ennek megfelelően átszámítva forintba fizesse ki. De ő is tudja, nem fogja bevezetni az eurót.
123321
2023. november 30. 15:16
dobrev elvtárs győztes programja: bevezetjük az eurót! Átadjuk a törvényhozás jogát az EP-nek! Fizikatanárt minden iskolába! Még akkor is, ha nincs elég! Majd osztódnak! Slava ukraini!!!! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!