Hollik: Mostantól nem jöhet a dollár kötegelve

2023. november 22. 18:18

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette, nem lepődtek meg azon, hogy az ellenzék nem támogatja a szuverenitásvédelmi törvényt.

2023. november 22. 18:18

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán közzétett videójában arról beszélt, hogy képviselőtársa, Kocsis Máté hétfőn benyújtotta a szuverenitásvédelmi törvényt.

„Ebben a törvényben tisztán és világosan az áll, hogyha valaki, aki pártként vagy bármilyen más szervezetként elindul egy választáson, és külföldi pénzt használ föl, 

az ezentúl bűncselekményt követ el”

– ismertette Hollik. 

Majd aláhúzta, hogy „ezzel bezárjuk azt a kiskaput, amit a dollárbaloldal kihasznált a ‘22-es választáson”. 

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója megjegyezte, hogy azellenzék, a DK-tól a Jobbikig nem támogatta a javaslatot. „Pontosan tudtuk, hogy ez fog történni, hiszen eddig őket külföldről támogatták, most pedig erre nem lesz lehetőség – jegyezte meg Hollik István, kijelentve: 

köszönjük a megerősítést és az önleleplezést!”

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 01. 01:58
Undorító pártállam…🤮🤮🤮
béka
2023. november 30. 16:08
Én csak azt nem értem,hogy hol voltak az állami intézmények, ellenőrző szervek amikor ezek a pénzmozgasok történtek,-min. 15 alkalommal-és miért csak a 15. alkalom utan reagált a bank is ill nevetségesnek tartom hogy Márki Z.,úgymond elszolasa után lett a dologból ügy!? Magán emberként akár beteszek akar kiveszek mindent többszörösen ellenőriznek,fénymásolnak
asdkpt01100110-2
2023. november 23. 08:45
Természetesen a kormány propaganda, évente minimum 200 milliárd forintnyi közpénzből ( alapítványokba lapátolt közpénz is közpénz, bármit is delirált erről korábban a Kósa Lali nevű NERsevik elvtárs) az teljesen rendben van. Azzal nincs is semmi gond.
Osztap_Bender
2023. november 23. 06:10
Vajon ti is visszahozzátok amit már hazavittetek az eu-s pénzből, fiatalok? Esetleg a "lölő féléket" is börtönbe zárjátok protektoraikkal egyetemben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!