Bunyós Pityu mulatós klipjében statisztálna a holland pártvezér, Geert Wilders

2023. november 27. 18:27

Nem csak a felesége, Krisztina, hanem Bunyós Pityu, a népszerű mulatós zenész is Magyarországhoz köti a holland választásokon nyertes Szabadságpárt vezetőjét, Geert Wilderst.

2023. november 27. 18:27
Sal Endre
Sal Endre

A holland politikus évente legalább négy-öt napot Bunyós Pityu társaságában pihen Magyarországon, jobbára egy szabolcsi szállodában. Szikora István, aki kiváló nehézsúlyú bunyósból lett Bunyós Pityu néven mulatós sztárrá, a Mandinernek elmondta, természetesen gratulált Wilders-nek a parlamenti választáson elért sikerhez. 

„Gratuláltam neki, megköszönte és valószínűleg karácsony előtt ismét Magyarországra jön. Általában négy-öt napot töltünk együtt, leginkább Szabolcsban. Imádja a vidéki életet, a kis presszókat, a finom pálinkákat és a jó mulatós nótákat. Legutóbb szeptemberben találkoztunk, 

kapott tőlem egy nagy serleget a hatvanadik születésnapjára, még holland és magyar zászlót is tettem rá. 

Azóta küldött egy fotót, hogy kitette az irodájában” – mondja Szikora István, aki anno azért vette fel a kapcsolatot a holland politikussal, mert meglátott egy fotót, amin Wilders az ő kedvenc kis falujának, Nyírparasznya táblájánál állt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Bunyós Pityu (balra) rendszeresen találkozik a holland pártvezérrel,  Geert Wildersszel.
Fotó: Facebook/Geert Wilders

Aztán hamar kiderült, a holland politikus oda van Bunyós Pityu zenéjéért, az Iszom a jó bort című nótát, amelyet Pityu Mohácsi Brigivel énekel, naponta dúdolgatja. Szikora István örül, hogy a holland barátjának pártja sikert ért el a parlamenti választáson, ám hamar közli, a politikáról beszélgetnek a legkevesebbet. „Inkább a bunyóról, meg a fociról. Geert jól emlékszik például arra, amikor Kiprich Józsi volt a sztár a Feyenoordban. Meg ott van a Forma–1. Neki érthető módon a holland Max Verstappen a kedvence, én is kedvelem azt a fiút és jókat beszélgetünk róla.”

Ezt is ajánljuk a témában

Szikora szerint egyértelmű, hogy Wilders azért jön Magyarországra alkalmanként, hogy kicsit kieressze a gőzt a feszült mindennapok után. 

„Én meg pont alkalmas vagyok rá, hogy velem kiengedjen, 

hiszen mindenkivel hamar megtalálom a hangot. Egyébként régebben sokszor kérlelt, hogy hadd kerüljön be az egyik videoklipembe. Nem akart sokat, csak ülni a háttérben egy asztalnál. Mondtam neki, hogy az nem járja, csak akkor lehet róla szó, ha elől táncol. Azt hiszem, ez a klip, főleg a holland parlamenti választás eredménye láttán, egyhamar nem fog elkészülni” – összegzett Bunyós Pityu.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. november 27. 22:34
Az évszázadok óta velünk élő romákat itthon még mindig támadják a hazai elfogadó liberális faszok. A tegnapelőtti kerítésugrásért meg egyből útlevelet adnának. Ez az a nagyvárosi ???
nempolitizalok-0
2023. november 27. 21:50
Szóval akkor ott készek vagytok libsik. Jöhet a köv. ország ahol beköszönt a felszabadulás.
letsgobrandon-2
2023. november 27. 21:44
A panelbuzi dékás tahók soha nem mennének ilyen helyre... nincs rá pénzük
letsgobrandon-2
2023. november 27. 21:42
nem egy római buzibár... RIP Homonnay
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!