Arató sok sikert kívánt Donáthéknak, miután a momentumos politikus újra páros lábbal szállt bele a DK-ba

2023. november 06. 21:53

Nem csitul a szivárványkoalíción belül a háború a két nagyobb párt között, ám most Gyurcsányék még visszafogottabban reagálnak, mit korábban.

2023. november 06. 21:53

Donáth Anna, a Momentum vezetője – Gelencsér Ferenc elnök valójában csak formálisan áll a párt élén – megint páros lábbal szállt bele a DK-ba. Az EP-képviselő korábban a Válasz Online-nak írt publicisztikában, most a Telexnek adott interjújában szedte le a keresztvizet Gyurcsányékról, többek között azt mondta, „a Demokratikus Koalíció jelenleg gúzsba köti az ellenzéket”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Szerettük volna megtudni, hogy a Demokratikus Koalíció tagjai miként vélekednek a lila párt legújabb támadásáról, ezért Arató Gergelyt hívtuk fel. A DK-s parlamenti képviselő először a párt sajtóosztályát ajánlotta figyelmünkbe, de miután ragaszkodtunk az ő véleményéhez, kijelentette, az 

ugyanaz, mint a korábbi Donáth-cikkek, interjúk után, azaz sok sikert kíván a Momentumnak. 

Majd azt kérte, ne haragudjunk, de nem tud többet mondani, végül megköszönte az érdeklődésünket.

A válasz online-os cikk után a párt sajtóosztálya Aratónál kissé bővebb véleményt adott. Akkor azt írták, „Régóta mondjuk: a nagyobb támogatottság nagyobb felelősséget is jelent. Ezt magunkra, a legerősebb ellenzéki pártra is érvényesnek tekintjük. Ez a felelősség pedig azt is tartalmazza, hogy sok sikert kívánunk Donáth Annának és a Momentumnak a jövő évi választásokra.”

Most újra megkerestük a DK sajtósait, de most nem reagáltak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: YouTube/hvg

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. november 07. 07:05
A hiéna és a sakál "hatalmi harca". (A Feri a hiéna) :)
5m007h 0p3ra70r
2023. november 07. 05:23
Még nem tűnt fel a negyedikes kisfiú kinézetű 'nőnek', hogy minden ilyen megnyilvánulása gyengíti a pozíciójukat ebben a formációban. Harapófogóba kerültek.
Tara Verde
2023. november 07. 00:00
Szánalmas vergődés a Momentum részéről. 2022-ben még a DK a legnagyobb szövetséges volt. 2022 óta FeriKlári semmi olyat nem tett, ami a mostani hirtelen megvilágosodást és felháborodást indokolná (korábban igen, de azt ugye eddig nem firtatták). Ezzel sikerült a momentumot a DK erkölcsi szintje alá letornázni, ami nem kis teljesítmény.
states-2
2023. november 06. 23:59
Képzeljük el ezeket kormányon, ami hatalomról és még inkább a pénzről szól. Na az lenne egy igazi politikai horror.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!