Rendkívüli bejelentést tett Borkai Zsolt

2023. október 25. 12:18

Újrázna a volt polgármester.

2023. október 25. 12:18

Elindul a polgármesteri címért és mind a 15 választókerültben jelöltet állítanak – jelentette be Borkai Zsolt Győr korábbi polgármestere. A politikus a Közösen a Jövőnkért Egyesület színeiben fogja megmérettetni magát.

Borkai a közöségi oldalán közzé tett videóban elmondta, szerinte

olyan Győrt kell építeni, mint amilyen 2006 és 2019 között volt,

„ezt nélkületek nem tudom megtenni, ezért kérek mindenkit, hogy támogassatok jövőre bennünket a választáson” – folytatta. 

A városban Borkai és a jelenlegi Dézsi Csaba András jelenlegi polgármester kihívója Pintér Bence az ugytudjuk.hu portál főmunkatársa egy új civil egyesület színeiben jelentett be indulását, akit az LMP és a Momentum is támogat. 

Az utóbbi hónapokban érezhetően kampányüzemmódba kapcsoltak a győri politikusok, Borkai és Dézsi között is megkezdődött az üzengetés.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2023. október 25. 20:05
Borkai miért nem yachtozik tovább konzumhölgyekkel, jobban állna neki?!
Ergit
2023. október 25. 19:20
Nincs semmi bevételed Zsolt? Nincs munkád? Elmehetsz kétkezi munkásnak is, nem szégyen, sőt!
anonymtalan2
2023. október 25. 18:44
Hát te sem tudod, hogy mikor kell abba hagyni.
galancza-2
2023. október 25. 17:52
borkesz egy szemét drogos patkány. Jó polgi volt, de agyára ment a szer, ezért azt hitte bármit megtehet. g.marcsi műsorában egyértelművé tette hogy a mai mapig nem érti mekkora károkat okozott a Fidesznek. A csúcs az volt amikor g.marcsinak elhitte hogy OV-ék buktatták meg és elbőgte magát. Akár elhitte, akár eljátszotta, de egyértelmű hogy fletóékat szolgálja sértettségből, pedig ők csinálták és mutatták be a felvételt a hajóról. de borkesz patkány OV-ékra haragszik amiért lemondásra szólították fel, aztán nem vették vissza. Ez a drogos patkány azt képzelte hogy 2024-ben OV-ék őt jelölik polginak. dcsa jól indult, de sajnos belehülyült a polgi székbe, sok fidesz szavazó megutálta, de az is egyértelmű hogy még így is jobb bármilyen balos-ballikos jelöltnél. borkesz elvileg nem lenne rossz de sajnos a szer elvette az eszét és fletót szolgálja tudatosan vagy tudatlanul-öntudatlanul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!