„Engem visszasírnak a győriek” – magabiztos kijelentést tett Borkai Zsolt

2023. szeptember 12. 14:42

A korábbi polgármester arra is kitért: „mocskos” kampányra számít.

2023. szeptember 12. 14:42
Borkai Zsolt

„Nem szakemberekkel vette körül magát a jelenlegi városvezetés, hanem gyakran olyanokkal, akik maguk se tudták, hogy mit csinálnak” – nyilatkozta Borkai Zsolt a 24.hu-nak adott interjújában Dézsi Csaba, jelenlegi győri polgármester városvezetése kapcsán. Borkai szerint „úgy álltak a feladathoz, hogy minek kezdjünk gyorsan bele, ha holnap úgyis megváltoztatják, és csinálhatjuk újra az egészet”.

Borkai: Engem visszasírnak a győriek

„Legyünk őszinték:

engem visszasírnak a győriek”

– fogalmazott a korábbi győri városvezető. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett jól, hogy megállítanak az utcán, hogy fotózkodnak velem” – részletezte, ugyanakkor hozzátette: tudja, hogy „nem lesz egyszerű a kampányidőszak”, valamint kitért arra is: „mocskos” kampányra számít, „aminek a jelei már jól láthatók” az irányába.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. szeptember 21. 10:08
Én már lemondtam Borkairól. Sajnos, nem tanult a Partizán interjús leégésből sem. Egyfolytában csak ellenzéki lapokkal sajnáltatja és kaseroltatja magát. Lehet, hogy ezzel szavazótábort vált, de elfelejti, hogy a Fideszes szavazói tömegeit is elveszti, Sajnálatos pálfordulás.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 12. 19:55
>>>falcatus-25m007h 0p3ra70r 2023. szeptember 12. 17:21 "amúgy szoci gyökerű megyeszékhely..." Sosem volt az<<< Ááá dehogy. A Marx egyetemet végzett Baloghot 3x választották meg a Vörös Báró kultusz tisztelői. A vagongyárnosztalgia mostanában kopik ki.
Phm045
2023. szeptember 12. 18:17
Édesapja hímvesszője.............
kata56
2023. szeptember 12. 18:14
Hajdan mikor kibukott a cirkusz, teljes mellszelwsseggel Borkait partoltam. Dezsit soha nem kedveltem. Nem vagxok gyori. De mistanaban hallfatva Birkai megnyilvanulasait.. Teljes mertekben sikerult engem meggxoznie, hogy telhesen alkalmatlan vezetoi funkciora. Azt az egyszeru alapvetest nem kepes lsthatoan felgogni, hogy az rendben van, hogy a csaladjaval rendezte az ugyet. De o sajat magat soha fel nem mentheti. O sahat magat ma mar trljesen tisztanak latja. Nem fogja fel, hogy o mindorokre mocskos. Erkopcsi nulla. Alkalmatlan. Dezsi se jo mas kene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!