Ha Izrael győz, visszaszorul a woke, ha Izrael veszít, a woke és a BLM új erőre kap

2023. október 13. 14:49

Az orbánizmus viszont megerősödve, megújulva és sikeresen jön ki bármilyen szituációból.

2023. október 13. 14:49
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Ha Izrael győz, visszaszorul a woke, nálunk pedig végleg meszeltek a fidesz által eddig is domesztikált nemzeti radikalizmusnak.
Ha Izrael veszít, a woke és a BLM új erőre kap, nálunk pedig újra gerjed az antiszemita szélsőjobb és visszatér a 2014 előtti közhangulat.
Az orbánizmus viszont megerősödve, megújulva és sikeresen jön ki bármilyen szituációból, mondván az ezersajtójukban, hogy ők már korábban, sőt mindig is!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban-2
2023. október 15. 11:20
a patás mindig mindenből jól jön ki, mert olyan szarok vagytok a moslékban.
lhotx
2023. október 14. 19:43
Mindenképp visszaszorítják. Csak nem ugyanazok.
MaBaker
2023. október 14. 01:41
Hamis dichotómia. Semmi köze izraelnek a woke-hoz. Már egy hét elteltével is kurvára unalmas ahogy minden beszélő fej azon görcsöl, hogyan hozhatná vissza Izrael népszerűségét a béka segge alól.
tapir32
2023. október 13. 23:41
A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Az elnevezés megtévesztő. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!