Ebből balhé lesz! Sebestyén Balázs megdöbbentő kijelentése borzolja a kedélyeket

2023. október 22. 07:23

Nagyon fontos dolog, hogy nagy népszerűségnek örvendő hírességek komoly dolgokkal kapcsolatban is nyilvánuljanak meg.

2023. október 22. 07:23
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A Rádió 1 népszerű műsorvezetője az utóbbi hónapokban több közéleti témában is állást foglalt, méghozzá elég markánsan, nem törődve azzal, hogy a baloldali médiában mi az úgynevezett mainstream álláspont. Először az idei finnországi műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitóünnepségén fellépő transznemű jégtáncos produkciója kapcsán szólalt meg, ami kiverte a biztosítékot a baloldalon. 

Majd a Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró nagy vihart kavart cikkéről mondott a baloldalon nem éppen elfogadott véleményt, amelyben a világhírű zsurnaliszta azt állította, hogy az Északi Áramlat gázvezetékeket az amerikaiak robbantották fel. Utoljára pedig az egész országot felkavaró esetről, a tizenöt éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztens dermesztő történetéről fogalmazott meg meglehetősen sommás és kemény véleményt. Majd a baloldali média egyik zászlóshajójának számító HVG videós podcastjének adott interjút, ahol nagyon határozottan mondta el a véleményét a világban tomboló genderőrületről. 

 Mielőtt sokan felhorkannának azon, hogy Sebestyén Balázs példaként szerepel az írásban, le kell szögezni, hogy igenis nagyon fontos dolog, hogy olyan nagy népszerűségnek örvendő hírességek, celebek, akik agyában több van, mint jónéhány társuknak, komoly dolgokkal kapcsolatban is nyilvánuljanak meg. Hiszen sok emberhez jutnak el a szavaik, gondolataik, sokkal több emberhez, mint, ha ugyanazt történetesen egy szemüveges, öltönyös szakember mondja el a televízióban. Hajrá Balázs! – gondolta magában Felhévizy és úgy döntött, ma már nem olvas több hírt, délután ugyanis rangadót játszik a Fradi Diósgyőrben.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 22. 16:18
az enyémet nem borzolja!
Zokni
2023. október 22. 15:48
“…témában is állást foglalt, méghozzá elég markánsan, nem törődve azzal, hogyva baloldali médiában mi az úgynevezett mainstream álláspont….” Azt szögezzük le, kedves Szerző, hogy nincs a fentiekkel kapcsolatban a baloldali médiában “mainstream álláspont”. Természetesen az sem derült ki a cikkéből kedves, hogy mit is mondott a celeb barátunk. De akkor mit is akart Ön mondani? Hogy minden baloldali transznemű, és rendszeresen rontanak meg gyermekeket, és sztük Orbán robbantott? Hát akkor írja azt!
mreinstand-2
2023. október 22. 14:48
SB a prolik messiása. Buta, szellemileg rest emberek hallgatják, akiknek mindent, és annak az ellenkezőjét is könnyen be lehet magyarázni. Miután ez a réteg elég széles, nem csoda, hogy SB ennyire sikeres lett.
Akitlosz
2023. október 22. 14:24
"Nagyon fontos dolog, hogy nagy népszerűségnek örvendő hírességek komoly dolgokkal kapcsolatban is nyilvánuljanak meg. " Kinek? Miért? Hogy akiket addig egy ország szeretett már csak egy fél ország szeresse? 18-65 év közötti, aki nem politikából él ő rosszul teszi, ha politizál. De persze könnyen lehet, hogy Sebestén abból él és megrendelésre, főnöki utasításra csinálja, akkor érthető. A cikk is ezt sugallja ezzel a nagyon fontossal, mintha hatalmi érdek lenne Sebestén megnyilvánultatása
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!