Sebestyén Balázs a brüsszeli terrortámadásról: „Súlyos ébredésre van szüksége Európának”

2023. október 17. 12:37

„Persze, emberségesek vagyunk, liberálisok vagyunk, segítünk – ez emelte naggyá Európát. Aztán lehet, ez fogja elpusztítani Európát” – fogalmazott a műsorvezető.

2023. október 17. 12:37

A Mandiner beszámolt róla, hogy hétfő este egy arabul beszélő ember lelőtt két embert, akik svéd focimezt viseltek. Az elkövető a közösségi médiába feltöltött videójában a támadás után arról beszélt, hogy „Allah nevében követte el a gyilkosságokat”. A terrortámadás Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorának is témát szolgáltatott.

Ezt is ajánljuk a témában

„Súlyos ébredésre van szüksége Európának” – szögezte le a sajnálatos eset kapcsán Sebestyén Balázs. Hozzátette: „radikálisabb módszerekkel kell megpróbálni felszámolni ezt és kezdeni a migrációval valamit”.

Úgy folytatta, az se megoldás, hogy „Afrikából partra szállhat bárki Európában – nézd meg, mi van Dél-Olaszországban”, majd aláhúzta: valami megoldást kell találni.

„Persze, segíteni kell. Az európai szív ilyen. De egy idő után önmagunkat tesszük tönkre ezzel.

Emberségesek vagyunk, liberálisok vagyunk, segítünk – ez emelte naggyá Európát. Aztán lehet, ez fogja elpusztítani Európát”

 – jegyezte meg Sebestyén Balázs.

Nyitókép: Facebook

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. november 04. 08:53
Amikor kiderül, hogy a ballibsi oldalon normálisabban, nézőpontokat megvizsgálva gondolkoznak, nem úgy mint az elvakult, elbutított, csőlátású fideszesek, akkor egyből elkezd segget nyalni a mandiner csapata is, csak hogy mutasson egyvalakit a másik oldalról aki megerősíti a nézőpontjukat. Aztán folytatják tovább a kormánypárt szokásos mocskolódó, lejárató stílusát.
Palatin
2023. október 22. 11:32
Európát nem az "embersége", hanem a világ gyarmatosítása, a gyarrabszolgatartás tette naggyá
Palatin
2023. október 22. 11:30
Ez már késö. Most láthatja az egész világ mennyire zseniális, bátor, elörelátó migrációs politikát folytatott Orbán. Talán az egyetlen az egész világon, aki elöre látta, hova vezet a nyakló nélküli, merkeli, "Wir schaffen das!" örület. Die Terroristen haben das geschafft. Orbán lenne a legalkalmasabb EU-fönök. Akkor tudná Európa ismét visszanyerni egykori nagyságát. Különben elveszik pár évtized alatt.
123321
2023. október 17. 21:00
Persze, emberségesek vagyunk, liberálisok vagyunk, segítünk – ez emelte naggyá Európát kurvára nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!