Sebestyén Balázs: Ha az én gyerekemmel jönne haza egy negyvenéves, akkor beleállítanám a vasvillát a hátába

2023. február 15. 18:42

Balázsék úgy látják, hogy szigorítani kell a pedofíliára vonatkozó törvényeket.

2023. február 15. 18:42
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tett a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense ellen Tényi István, miután kiderült: a közel negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi egy tizenöt éves fiúval „kavar”.

A téma Sebestyén Balázsékat sem hagyta hidegen. Vadon Jani, Sebestyén Balázs, és Rákóczi Feri erős szavakkal illeték Bite Zsoltot. A Rádió 1 Balázsékban szóba került Bite Zsolt ügye. Sebestyén Balázs a műsorban elmondta, „ha az én gyerekemmel jönne haza egy negyvenéves, akkor beleállítanám a vasvillát a hátába”. 

Majd később a műsorban arra is kitértek, hogy nincs hová hátrálni, nincs érzékenyítés, úgy látják, hogy szigorítani kell a pedofíliára vonatkozó törvényeket.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zizike
2023. február 17. 18:58
A vasvilla azért túlzás. Inkább 50 év kőbánya. Persze csak annyit kell a büntetésből letöltenie amennyit kibír.......
KBA98
2023. február 16. 17:08
én is, de farkát is levágtam volna!
csjanos
2023. február 16. 13:02
....hm...különben kinek a hátába??...a gyerekébe vagy a buziéba??...
lendvaiildiko
2023. február 16. 09:14
Farizeus vagy, Balázs! Véletlenül akkor nyitottam meg a televíziós készülékem, mikor te VADON JANIVAL CSÓKOLÓZTATOK, MINT BREZSNYEV elvti HONECKER elveivel. Igaz, akkor már Leonyid Iljics és Erich is megették kenyerük legjavát. DE PÉLDA VOLTÁL EGY TELEVÍZIÓS ADÁSBAN! Amúgy miért a 14. életév a beleegyezési határ. Miért egyforma ez fiúkra és lányokra? Mint tudjuk, a lányok korábban érnek, volt már 11 esztendős anya is, míg a fiúk később érnek, tehát a végleges szexuális orientáció kialakulásának ideje elhúzódóbb? Ha egy orvos, orvosirnok nem köthet saját paciensével eltartási szerződést, stb (helyesen), vajon miért nem büntethető egy tanár, ha saját tanítványaival szexet? Nem azt mondom, hogy ha az a osztály osztályfőnöke, akkor a b osztályban rontson meg leányokat és vagy fiúkat, de legalább saját iskolájában nehogy bordélyt nyisson. Gondolom Bite iskolájából is jártak sztrájkolni a pedagógusok, gondolom, gondolom, görögös szellemben, spártai módon képezték ki az óbudai fiúkat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!