Lázár János megnyugtatta a debreceni momentumosokat: „Amivel eddig foglalkoztam, azt mindig sikerre vittem” (VIDEÓ)

2023. szeptember 18. 22:43

Lehűtötte a kedélyeket.

2023. szeptember 18. 22:43
Lázár János

Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfőn találkozott a debreceni momentumosokkal. „A helyi Momentum várt az új Csokonai színház átadója előtt. Mind a kettőjükkel beszélgettem” – írta a Facebook-oldalán.

„Nyugtassa meg a választóit is és a MÁV-os kollégáit is, hogy azon dolgozunk, hogy sokkal jobb legyen a MÁV-nak és nem azon, hogy rosszabb legyen” – mondta Lázár János.

„Amivel még eddig foglalkoztam, azt mindig sikerre vittem”

– közölte az építési és közlekedési miniszter.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. október 24. 17:50
„Amivel eddig foglalkoztam, azt mindig sikerre vittem” Például a 11-es út szentendrei szakaszának rendbehozatala is nagyszerűen sikerült a budakalászi elkerülő úttal együtt. (El sem kezdődött a munka.)
Lajoss
2023. október 12. 06:59
Hogyne…egy hitvány neres főtolvaj vagy,Jani! :(
contractor-2
2023. szeptember 19. 17:52
Ez a román hülyegyerek pedig abszolút nem hiányzott a kormányból. Nem is értem, Orbán hogyan képzelte, hogy vele előrébb lesznek, pedig nyilvánvaló, hogy sokan Lazarescu miatt távoztak. Egy törtető, magamutogató barom.
Ugandai Bubu
2023. szeptember 19. 10:10
Sikerre, mi? Ahogy is Gyurcsány is bezáratta a vasútvonalakat, nyilván ami a gyurcsányi értelemben kudarc, az orbánista siker, hogy basznád meg az anyádat. Eleve ki hiszi el, hogy egy ilyen nárcisztikus ütnivaló pszichopata féreg kiáll és azt mondja, hogy hibáztam, voltak kudarcaim, nem volt kó ötlet. Nem baszd meg. Ő mindenhez is ért, mindenben is a legjobb. Sajnos az orbánszaron hízlalt balkáni magyarférgek ilyet termelnek ki magukból, főleg vidéken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!