Hoppá: a 2014-es DK-tüntetésen tomboló Gulyás Márton is feltűnik a gyermekeknek szóló svéd oktatófilmben

2023. szeptember 26. 15:02

„Öt évvel később a svédek ezt a videót arra használják fel, hogy Gulyás Márton hogyan küzd a Fidesz ellen. Ennyire ostoba nem lehet!” – fogalmazott Ceglédi Zoltán.

2023. szeptember 26. 15:02

Az ATV Öt című műsorának legvégén a műsorvezető behozta a beszélgetésbe az elmúlt hetekben nagy sajtóvisszhangot kiváltó, Magyarországot lejárató svéd oktatóvideót. Vogyerák Anikó felidézte: Menczer Tamás államtitkár a felvételre úgy reagált, hogy egy kétperces videóban bemutatta, valójában milyen állapotok uralkodnak a hazánkat leckéztetni próbáló Svédországban – a képkockákon lövöldözéseket és bandaháborúkat láthatunk többek között.

Ezt is ajánljuk a témában

Itt láthatja először felirattal a hazánkat lejárató svéd videót

Gulyás Márton, Guy Verhofstadt és Judith Sargentini közös erővel ekézik Magyarországot.

Először Ceglédi Zoltán politikai elemző ragadta magához szót, és felhívta a figyelmet arra, hogy a svéd kisfilmben egy olyan 2014-es, hang nélküli videójelenet látható Gulyás Mártonról, a Partizán szerkesztőjétől – aki maga is megszólal a filmben –, amely egy DK-s megmozduláson készült, és ahol Gulyást egy felkérdezése miatt megverték a jelenlévők.

 „Öt évvel később a svédek ezt a videót arra használják fel, hogy Gulyás Márton hogyan küzd a Fidesz ellen. Ennyire ostoba nem lehet...!” 

– jelentette ki indulatosan az elemző.

Ezt is ajánljuk a témában

Itt vannak a leghajmeresztőbb állítások a hazánkat lejárató svéd kisfilmből

Kiverte a biztosítékot a hazaszeretet a liberálisoknál.

Hont András publicista minderre úgy reagált, hogy „a magyar kormánynak pedig ki kellene állnia, és azt mondania, hogy a DK-s terror ellen  küzdünk. Mert DK-s nyugdíjasok szimatszatyorral terrorizálják a magyar lakosságot”.

Az említett részletet alább tekinthetik meg:

***

Mint ismert, 2014-ben garázdaság miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága a Demokratikus Koalíció egyik  Ellenállás napja elnevezésű rendezvényén történtek miatt. Gulyás Márton, a Krétakör Alapítvány ügyvezetője a tömegben egy táblát emelt a magasba, amelyen az állt: „Cigányozás helyett baloldali megoldásokat”. A transzparenst a közelében állók kitépték a kezéből, őt pedig többször megütötték. Gulyás Márton végül a biztonsági őrök gyűrűjében hagyta el a rendezvényt. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-oldalán elítélte az incidenst. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Arcunk leszakad: már a svéd iskoláskorú gyerekeket is Orbánt ekéző videókkal hergelik Magyarország ellen – a főszerepben pedig ki más is lenne, mint a mi jó öreg Gulyás Mártonunk!

De Gulyás mellett feltűnik itt a hazánkból „kitiltott” CEU egyik dicső oktatója, valamint Guy Verhofstadt és persze Judith Sargentini is. „És ezt így hogy?” – de komolyan. Francesca Rivafinoli írása.

Ezt is ajánljuk a témában

Jó reggelt Kelet-Grúziából, hazátlanok!

Ne köpdösd a hazát külföldön, Gulyás Márton – az ilyesmi a végén mindig visszaköp. Kohán Mátyás írása.

Ezt is ajánljuk a témában

Itt láthatja először felirattal a hazánkat lejárató svéd videót

Gulyás Márton, Guy Verhofstadt és Judith Sargentini közös erővel ekézik Magyarországot.

Nyitókép: YouTube

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik