Gulyás Marci célja nem változott, csak ravaszabb lett

2023. szeptember 25. 10:12

Nem értem, miért lepődtünk meg?

2023. szeptember 25. 10:12
Gulyás Márton
Both Hunor
Both Hunor
PestiSrácok.hu

„Olvasom a felháborodott cikkeket, és nyilatkozatokat, amelyek amiatt születtek, mivel Gulyás Márton diktatúrának nevezte Magyarországot egy svéd oktatóvideóban. Később aztán kiállt korábbi nyilatkozata mellett és megerősített, hogy szerinte 2010-ben sokkal jobb minőségű volt a magyar demokrácia.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem értem miért lepődtünk meg? Ez az ember másfél évtizede így vagy úgy, de bizonyíthatóan az amerikai baloldal zsoldjában áll, és különböző módszerekkel a magyar jobboldal ellen dolgozik. Mára nem dobál festéket, sokkal ravaszabban teszi a dolgát. De maradt ugyanolyan külföldről kitartott kommunista, mint volt és ugyanazok a céljai mint korábban voltak. Tanulság: nem érdemes legitimálni a tevékenységét!

Gulyás Márton, a Partizán alapítója egy pár hete előkerült svéd oktatóvideóban arról beszélt 2017 környékén, hogy 2010 óta az Orbán-kormányok leépítették a demokráciát. De azt is mondta, hogy hiába tűnik úgy, hogy Magyarországon demokrácia van, hiszen vannak választások, attól még egy elnyomó, autokrata rezsim uralkodik. A videóban rajta kívül olyan feketeöves Soros-ügynökök szólalnak meg, mint például Guy Verhofstadt és Judith Sargentini.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 26. 12:38
Gulyás Marci is egy Gyurcsány-mócsing. Ezek mind egykutyák, a magyar libernyák ellenzék fekete lyuka, Gyurcsány körül rajzanak, mint a legyek a lótrágya körül. Egész Európában nincs ilyen aljas, szélsöbal, zsigereiben is bolsi belsö ellenség, mint a gyurcsányista ellentábor Magyarországon. Tele vagyunk árulókkal. A moszkoviták leszármazottai a mai brüsszeliták. Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon a gyurcsányisták a magyar érdekek ellen. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. A gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. A DK egy felforgató szervezet. A társadalmat meg kell védeni az ideológiai kártevöktöl, zavarkeltöktöl is. Gyurcsány egy fertözö góc, egy méregkapszula.
jooeee
2023. szeptember 26. 09:07
Ez egy igazi hányadék tróger alak.
gyaloggos
2023. szeptember 26. 07:19
DEHOGY lepődöm meg! CSAK amint már többször írtam, gulyásmarcit a FIDESZ politikusai, FIDESZ - közeli elemzők, politológusok, újságírók tartják "életben". AMENNYIBEN fentiek nem járnának be a Műsorába, nem nyilatkozgatnának neki, A MŰSORA kimúlnék ! CSAK OSTOBÁÉK ostobaságaival totális érdektelenségbe fulladna!
Lajoss
2023. szeptember 25. 13:54
Prosti srácok…ugyammá…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!