Gulyás Marci célja nem változott, csak ravaszabb lett

2023. szeptember 25. 10:12

Nem értem, miért lepődtünk meg?

2023. szeptember 25. 10:12
Gulyás Márton
Both Hunor
Both Hunor
PestiSrácok.hu

„Olvasom a felháborodott cikkeket, és nyilatkozatokat, amelyek amiatt születtek, mivel Gulyás Márton diktatúrának nevezte Magyarországot egy svéd oktatóvideóban. Később aztán kiállt korábbi nyilatkozata mellett és megerősített, hogy szerinte 2010-ben sokkal jobb minőségű volt a magyar demokrácia.

Ezt is ajánljuk a témában

Így neveld ki Magyarország ellenségeit!

A hazánkat démonizáló propagandára nincs mentség. Constantinovits Milán írása.

Nem értem miért lepődtünk meg? Ez az ember másfél évtizede így vagy úgy, de bizonyíthatóan az amerikai baloldal zsoldjában áll, és különböző módszerekkel a magyar jobboldal ellen dolgozik. Mára nem dobál festéket, sokkal ravaszabban teszi a dolgát. De maradt ugyanolyan külföldről kitartott kommunista, mint volt és ugyanazok a céljai mint korábban voltak. Tanulság: nem érdemes legitimálni a tevékenységét!

Gulyás Márton, a Partizán alapítója egy pár hete előkerült svéd oktatóvideóban arról beszélt 2017 környékén, hogy 2010 óta az Orbán-kormányok leépítették a demokráciát. De azt is mondta, hogy hiába tűnik úgy, hogy Magyarországon demokrácia van, hiszen vannak választások, attól még egy elnyomó, autokrata rezsim uralkodik. A videóban rajta kívül olyan feketeöves Soros-ügynökök szólalnak meg, mint például Guy Verhofstadt és Judith Sargentini.”

Ezt is ajánljuk a témában

Arcunk leszakad: már a svéd iskoláskorú gyerekeket is Orbánt ekéző videókkal hergelik Magyarország ellen – a főszerepben pedig ki más is lenne, mint a mi jó öreg Gulyás Mártonunk!

De Gulyás mellett feltűnik itt a hazánkból „kitiltott” CEU egyik dicső oktatója, valamint Guy Verhofstadt és persze Judith Sargentini is. „És ezt így hogy?” – de komolyan. Francesca Rivafinoli írása.

Ezt is ajánljuk a témában

Jó reggelt Kelet-Grúziából, hazátlanok!

Ne köpdösd a hazát külföldön, Gulyás Márton – az ilyesmi a végén mindig visszaköp. Kohán Mátyás írása.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik