Adóssága volt az esztergomi robbantónak, hiába győzködte 4 órán át a túsztárgyaló, csapdába csalta a rendőröket

2023. szeptember 21. 08:51

Megdöbbentő részletek derültek ki az esztergomi robbantásról.

2023. szeptember 21. 08:51

Rengeteg adóssága volt az esztergomi robbantónak, aki csapdába csalta a rendőröket, mert bosszút akart állni rajtuk a kocsija lefoglalásáért – tudta meg az Origo

Ezt is ajánljuk a témában

A portál szerint az elkövető kocsiját is lefoglalták. Emiatt haragudott a rendőrökre, többször fenyegette őket és az ügyészeket is:

azt képzelte, ők hagyták ellopni a kocsiját. 

Az Origo úgy tudja, a túsztárgyaló  pszichológus 4 és fél órán keresztül tárgyalt az elkövetővel. Végül a férfi csapdába csalta a rendőröket, felgyújtotta a lakást, és amikor a TEK-esek bementek, megnyitotta a gázpalackot.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2023. szeptember 22. 11:41
Pár évvel ezelőtt a közelbe járt a TEK lezártak minden utcát és nem engedték ki vagy be a lakásaikba az embereket.Nos a történek egy elmeroggyant egy életlen kenyérvágó késsel fenyegette önmagát.Nos a TEK állig felfegyverkezve caca 20 liter gázt akart benyomni a lakásba de az ajtó légzáró modern volt.Így inkább kilőtték az utcai ablakot a balfaszok.Persze utána berohantak és becsomagolták a békésen ücsörgő "veszélyes"terroristát.Nos még én is minden erőfeszítés nélkül is leszereltem volna eszt a palit.Nos akkor most mit is gondolhat az átlagpolgár mert ugye a tek egy lövészpáncélossal támadoott és beakartak hatolni ennek az embernek a házába.Az eredmény tragikus és ezért a felelős a TEK és az állam teljes vezetése!
JohnnyBeGood
2023. szeptember 21. 22:44
Vezetői hiba ! Megint ! Sokadszor ! Milyen vezetőképzés zajlik a rendőri és katonai felsőoktatásban? Hullanak a rendőreink és a katonáink. Mind az ostoba vezetők miatt !!
misi53-2
2023. szeptember 21. 15:34
Itt nem volt túsz, miről beszélnek? Kijött volna mint a banya az ágy alól ! Miért akarták erőszakkal elfogni ? Csak magát fenyegette ! Amatőrök.
Box Hill
2023. szeptember 21. 15:25
És miféle rendőrség megy bele ebbe a csapdába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!