Felrobbantotta magát egy férfi Esztergomban – egy rendőr életét vesztette

2023. szeptember 20. 20:16

Úgy tudjuk, a fenyegetőző férfi, mielőtt felrobbantotta a gázpalackot, felöntötte a szobát, és amit ért benzinnel.

2023. szeptember 20. 20:16

Szerda este fenyegetőzés miatt nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság Esztergom külterületi részére egy családi házhoz. Információink szerint egy TEK-es rendőr életét vesztette, több pedig megsérült – olvasható a Hirado.hu-n.

Jelenleg is rendőri intézkedés zajlik egy ottani családi háznál, ahol a hírek szerint robbanás történt.

A hírek szerint a fenyegető felrobbantott egy gázpalackot, a helyszínen 6-7 ember sérülhetett meg.

– írta a HVG.

A Blikk információi szerint a TEK egységei is a helyszínen vannak. A helyszínre tart a szintén Esztergomban, a Fidesz frakcióülésén tartózkodó Pintér Sándor belügyminiszter is. A Komárom-Esztergom vármegyei ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt rögtön eljárást indított. 

Úgy tudjuk, a fenyegetőző férfi, mielőtt felrobbantotta a gázpalackot, felöntötte a szobát, és amit ért benzinnel, utána történt a tragédia és halt meg egy TEK-es rendőr. Információink szerint a 6-7 sérült rendőr közül három állapota súlyos. A Magyar Nemzet úgy tudja, a zavart elméjű férfi a délelőtti órákban kezdett robbantással fenyegetőzni, és egész nap folytatta azt. A hivatalos protokoll szerint a Terrorelhárítási Központot (TEK) kell riasztani ilyen esetekben. Ez történt ezúttal is. A TEK felszámoló egységével érkező túsztárgyaló próbálta meggyőzni az egyer agresszívabb férfit, hogy hagyjon fel a szándékával, ám nem járt sikerrel.

 

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2023. szeptember 21. 07:48
merta Zorbán
Zsolt75
2023. szeptember 21. 07:36
Ja. Szegény a villanyszámla miatt tette. Nem azért, mert körözték, és kiment érte a TEK.
faramuci
2023. szeptember 21. 06:38
A rendőr annak a szarházinak az életét próbálta menteni amikor közelebb ment,legközelebb inkább lőni kell.....
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 21. 06:21
Ma Magyarországon kb. 200 hasonló körözött személy van szabadlábon...van egy akire adnak 2 millát mert volt rendőr és tudja hol keresnék. A legtöbb viszont egy ostoba cigány akit nem is akarnak bekasztlizni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!