Sajtóértesülés: ezért fenyegetőzött, majd robbantott az esztergomi férfi

2023. szeptember 20. 23:21

Intézkedés közben elhunyt egy rendőr, és maga az elkövető is életét vesztette.

2023. szeptember 20. 23:21
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szerda este robbantás történt Esztergom egy külterületi, nem túl sűrűn lakott részén, a Búbánatvölgyben. A közmédia értesülései szerint egy rendőr és maga az elkövető – aki délutántól folyamatosan fenyegetőzött a robbantással – meghalt, mikor a zavart férfi felrobbantott feltehetően egy gázpalackot.

A Gran TV – Esztergom és térségének televíziója úgy értesült, hogy az elkövető azért fenyegetőzött robbantással, majd követte el azt, mert 

felhalmozódott díjtartozása volt.

A tudósító elmondta, hogy a fenyegetőzés miatt a TEK is kivonult a helyszínre. Egyes információk szerint az elhunyt rendőr az ő munkatársuk. 

A helyszínen tartózkodó orgánumok munkatársai több szirénázó mentőautót is láttak a helyszínen, és elmondták, hogy a Terrorelhárítási Központ munkatársai senkit sem engednek a helyszín közelébe. Az esztergomi kórházban eközben ágyakat tesznek szabaddá, orvosokat hívnak be. A robbantás környékét 300 méteres körzetben lezárták. A hatóságok későbbre ígértek hivatalos közleményt a történtekről.

A csatorna összefoglalóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. szeptember 21. 06:34
Nem jött be a rezsiharc.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 21. 06:04
Természetesen fideszes hazugság! Kifejezetten a rendőröket és az ügyszséget fenyegette mert lefoglalták az autóját. Nem egyszer fenyegetőzött, körőzöttként!!!! Neki rég börtönben lett volba a helye ha a rendőrség, ügyészség, bíróság teszi dolgát. A rendőrök saját magukat kinyíratták megint. Persze felelős nem lesz, hogy miért volt egyáltalán szabadlábon! Ide a bökőt! Ez egy következmények nélküli ország.
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2023. szeptember 21. 05:59
Mindenki tuja hogy valószínűleg egy drogos senkiháziról van szó! Drogot kellene felszámolni az egész országban! Főleg pest megyében.
véna
2023. szeptember 21. 05:51
ÁSZF 39. 5.c A szolgáltató a tartozást jogosult behajtani bármi áron, kerüljön akár ember életekbe is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!