Így működik a baloldali sajtó

2023. augusztus 25. 08:06

Az üvöltözés inkább saját környezetüknek, szűk baráti körüknek, virtuális ismerőseiknek, de legfőképpen külföldi elvtársaiknak szól.

2023. augusztus 25. 08:06
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Régóta mondom, hogy a baloldali sajtó és a baloldali politikusok valósággal rettegnek az általuk nemzetinek gondolt dolgoktól. Ezek a dolgok lehetnek kisebb vagy nagyobb rendezvények, koncertek, filmek, versenyek, de akár egy címerrel ellátott toll vagy kolbász is megvalósíthatja a fentebb említett kényelmetlen érzést. 

Lényegében teljesen mindegy, miről beszélünk, ha megneszelik, hogy valahol valami vagy valakik nem az azonos neműek házasságát vagy a migránsok befogadását propagálja, esetleg nem arra buzdítanak, hogy kizárólag olyan alkotások kaphassanak Oscar-díjat, amelyekben a sokszínűséget és az elfogadást dicsőítik, vagy nem a barbár és kirekesztő, a rabszolgatartás iránt gyengéd érzelmeket tápláló, a kisebbségeket elnyomó fehér embert mutatja be, azon nyomban vörös fejjel kezdenek visítani. Valahogy úgy, mint egy csípős hajnalon felvert szőke, másfél mázsás jószág, amelyik valahogy mindig megérzi, hogy a gazdája a sokéves gyengédség és etetés dacára disznótorost készül csinálni a pufók testéből.

Persze a nemzetét gyűlölő vagy attól idegenkedő, illetve lenéző liberálisok esetében ilyen tragikusan véget érő forgatókönyvre nem kell felkészülnünk, a visítás alapvetően csak hisztéria, a hajuk szála sem görbül a gaz diktatúra elnyomásáról ordibáló delikvenseknek. Az üvöltözés inkább saját környezetüknek, szűk baráti körüknek, virtuális ismerőseiknek, de legfőképpen külföldi elvtársaiknak szól. 

Utóbbiakat valóban szeretik.

Ha becsukják a szemüket, és elképzelik, ahogy egy elegáns bécsi kávézóban a ropogós, új osztrák állampolgárságukat bizonyító papírjaikat markolásszák, vagy hogy New Yorkban teszik ugyanezt, miközben a mucsai, homofób és rasszista magyarokat szidhatják, azonnal elkezdenek izgalomba jönni. Nem kicsit. Nagyon.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 25. 10:50
Bencus,kétségtelen,ott nem rúdtáncosok dolgoznak…:)
llnnhegyi
2023. augusztus 25. 09:55
Tébolyult libbcsikommcsi sajtó munkások. Biden Pelosi Blinken Nuland Soros Stoltenberg Ursula Borell Metsola Rutte Verhofstadt Wéber Timmermans Scholcz bukott emberek. Nyalnák ők a libbcsikommcsi vezetők seggét,de azok is fogynak! Így jártak!
Viziboszorkány
2023. augusztus 25. 09:47
Kedves Bence! Válasz valami jobb témát, pl. olyat, amivel az ifjakat, "mocskos fideszeseket" el lehetne érni, meg lehetne szólítani, el lehetne gondolkoztatni. Az ellenzék ellenséggé degradálása ezen az oldalon is kontraproduktív. Ha valaki, akkor ti, még fiatalok tudnátok valamit változtatni az elharapózott gyülölet-kultúrán! Tiszelettel!
Dixtroy
2023. augusztus 25. 08:37
Volt szerencsém egy ilyennel személyesen beszélgetni, még mindig ott tart az istenbarma, hogy a papok sötétségben és elnyomásban tartották a népet. Mikor megemlítettem, hogy az egyház vitte át gyakorlatilag az írásbeliséget, a könyvekben a gondolatokat, arra azt kaptam, hogy azt is csak azért, hogy elnyomhassák vele az embereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!