Gyorshajtás a Petőfi hídon: L.L. Junior Mercedese és G.w.M. BMW-je a felvételen

2023. augusztus 25. 13:28

Melyik a jobb? – kérdezte az előbbi.

2023. augusztus 25. 13:28
null

Mint az a Borson olvasható, L.L. Junior Mercedesével nemcsak 100 km/h körüli sebességgel eredt az előtte ugyancsak nem csigatempót diktáló G.w.M. BMW-je nyomába, azonban videóra is vette a száguldozást a Petőfi hídon, majd közzétette Instagram-sztorijában.

Miután egymás mellé értek, köszöntötték egymást, majd ráléptek a fékre, mert utolérték a forgalmat.

Kapcsolódó cikkek

Mint ismert, júliusban egy ember meghalt, amikor felvételek és szemtanúk elmondása alapján spontán küzdelem alakult ki két BMW-s és egy Mercedes sofőrje között.

A Mercedes az Árpád hídon 137-tel száguldott, a menetstabilizátor is ki volt kapcsolva, letarolta a gyalogosokat és kerékpárosokat védő korlátot, és halálra gázolt egy szabályosan közlekedő kerékpárost, akinek az ütközéstől leszakadt két végtagja.

Kapcsolódó cikkek

 

Nyitókép: Michael Dunning/Getty Images

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
burmin2
2023. augusztus 25. 19:26
Szégyen mindkettő...
Zsoldos
2023. augusztus 25. 17:51
Két agyoniskolázott tehetségtelen büdös takony, nekik mindent lehet büntetlenül? Ja persze, mert különben rasszizmust visítanak! Két szánalmas senki!
nyugalom
2023. augusztus 25. 17:44
Büntetesük? Celebeknek lehet?
KBA98
2023. augusztus 25. 17:03
LL. Junior nem tudom ki után junior, mert az anyja adott (virágot árul és tisztességes ember)) az apa! no ki az apa? aki ezt a virtust belé ültette? Nők jönnek mennek, ahány helyre leteszi a seggét - főleg a farkát - ott gyerek lesz, csak ő, mint külső szemlélő nézi az éppen elhagyott családot. A kisfia halálát soha nem bocsájtom meg neki, mert NEM VOLT VELÜK! Szegény Csillát is majdnem börtönbe küldte ez az aljadék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!