Milyen cuki is az, amikor a jelenlegi és az előző közlekedésért felelős államtitkár egymást gyalázza a nyilvánosság előtt

2023. július 23. 19:51

Miniszterelnök úr, mi lenne, ha végre, egyszer, valaki hozzáértőt nevezne ki a terület élére?

2023. július 23. 19:51
null
VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület)
VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület)
Facebook

„Milyen cuki is az, amikor a jelenlegi és az előző közlekedésért felelős államtitkár egymást gyalázza a nyilvánosság előtt... a kormányzati közlekedéspolitika teljes csődjét bemutatva. Szögezzük le gyorsan, egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Az egyik fedezet nélkül rendel meg szolgáltatást a nép kontójára (költségvetési csalás, amiért nem bűnhődik meg), tudva, hogy a MÁV bele fog rokkanni, a másik meg teljes fogalomhiánnyal simán beveszi, hogy a vasútvonalbezárás a megoldás az előállt helyzetre és a jogszabályi előírásokat megkerülve el is rendeli azokat.

Az előd így a beépített emberei segítségével lazán jégre vitte az utódját, majd a sajtós haverjaival ki is szivárogtatta az ügyet. Taps! Ki is bontanánk egy behűtött sört, ha ez az egész nem a mi bőrünkre menne.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vitézy Dávid

Facebook

Idézőjel

Ideje lenne az államszocializmusból örökölt „egy az ország, egy a MÁV” logika helyett az utasok érdekeire fókuszálni.

Miniszterelnök úr, mi lenne, ha végre, egyszer, valaki hozzáértőt nevezne ki a terület élére a sok szájhős és egymással verekedő óvodás helyett, akik csak kárt okozni képesek? Olyan nagy kérés ez? Vagy a szakértelem még mindig bolsevista trükk? Miért nem lehet az árulókat végre eltávolítani?”

***

Kapcsolódó vélemény

Nagy Bálint

Facebook

Idézőjel

Valószínűleg ezért felejtette el, hogy fél évvel ezelőttig ő felelt a közlekedésért!

Nyitókép: MTI/Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 03. 03:45
Számokkal gyalázzák egymást!
I_Isti
2023. július 24. 10:39
"A vasút nem csak a múlt, de a jövő közlekedési eszköze is" pontosan, akkor, hogyha mondjuk a Győr-Budapest távolságot a vonat 40 perc alatt teszi meg, és nem 140 perc alatt. Mert akkor Győrből lehet Budapestre ingázni akár. Vagy fordítva.
nyugalom
2023. július 24. 09:54
Ki ez a szagértő? Csak nem ez akar vagy kepzeli magat miniszternek?
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 24. 06:44
Fejétől büdös a hal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!