Tóta W. Árpád: Amikor a Kispolgár elindítását elhatároztam, tudtam, hogy lesz jobber hörgés

2023. június 25. 07:27

„Hőbörög Bencsik András, aki a Népszabadság Pártélet rovatánál küzdött hősiesen, amikor én Pajtás magazint olvastam” – írja a publicista.

2023. június 25. 07:27
null

Facebook-posztban ír arról Tóta W. Árpád, hogy miért indította útjára politikával foglalkozó gyerekújságot, a Kispolgárt. A publicista azzal kezdi, hogy tudta, hogy lesz „jobber hörgés. És a bugyborékolásban az is egy szólam lesz, hogy pont a Tóta W”. S azzal hogy folytatja, hogy ezeknek – bár nem fogalmazza meg pontosan, kire utal – mindenki ellenség, aki igazi sajtót csinál, akár gyerekeknek, akár nyugdíjasoknak.

és még azt sem írta le, hogy kaki, ugyanúgy idegen ügynök volt a Telex miatt, mint Dull Szabolcs. Mint Szauer Péter a HVG, Varga Zoltán a 24, Uj Péter a 444 miatt. De mondok még jobb példát. Beszántandó ellenség volt a Heti Válasz, ahol többnyire öreg zsebórás értelmiségiek motyorásztak az antalli értelemben vett konzervatív ethoszról – fogalmaz.

Hangsúlyozza, hogy a gyerekújságban nem lesznek publicisztikák, ami ott kell – nemcsak tőle, hanem mindenkitől – az a kreativitás, az intelligencia, empátia, és a magyar nyelv felsőfokú ismerete, állítja. Utána arról ír, hogyan fogadták néhányan az ötletet.

– hőbörög Bencsik András, aki a Népszabadság Pártélet rovatánál küzdött hősiesen, amikor én Pajtás magazint olvastam. – Egy gyereket nem politikával kell traktálni - állapítja meg az operaigazgató, aki az aranyborjú kegyelméből maradt a székében, és most megszolgálja. – Nincs szükség közéleti gyerekújságra - kotkodácsol a felesége, aki annyira unatkozott háztartásbeliként, hogy kénytelenek voltunk alárakni egy Szent István Intézetet. Amire aztán kurvaélet, hogy nincs szükség, viszont nem is kérdezték tőlem, szeretném-e kifizetni.”

A publicista állítja, ez az újság még létre sem jött, és máris több embert érdekel, mint ahányat a Szent István Intézet valaha fog.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. augusztus 16. 07:53
Igazi sajtó?Na menj a p....a.
Rocktoberi
2023. június 26. 07:38
Csak röhögünk rajtad, szarjankó.
Robertoo
2023. június 26. 00:08
Ez az izé olyan bunkó, hogy már elolvasni sem érdemes.
Gonella
2023. június 25. 20:45
persze látom közadakozásból. aha. irimiás messiás is ezt mondta, aztán kiderült ami és dőlt a zsé. jó a szivárványos baseball sapkás gyerek a beherangozón, sokat elárul az egészről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!