„Mert szükség van rá!” – saját újságot alapít Tóta W. Árpád

2023. június 21. 11:31

A közélettel, politikával foglalkozó „Kispolgár” elsősorban a gyermek olvasókat célozná meg.

2023. június 21. 11:31
null

Tóta W. Árpád, a HVG publicistája Kispolgár néven indít új, politikával foglalkozó gyerekújságot. A szerkesztőség munkájában tanácsadóként részt vesz még Polyák Gábor médiajogász, a Mérték Médiaelemző Műhely alapítója is.

Szükségük van rá a gyerekeknek, akiknek joguk van informálódni mindarról, ami érinti és érdekli őket: a háborúról, járványról, az oktatás helyzetéről, az uniós pénzekről vagy a választásokról. Szüksége van ezenkívül a sajtónak arra, hogy tíz és húsz év múlva is legyenek újságolvasók” – nyilatkozta a Media1-nek az újságíró.

Nyitókép: Tóta W. Árpád Facebook-oldala

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. június 25. 18:26
Esetkeg a mandi is fölfigyelhetne rá: Csodálatos interjú Bagdy Emőkével https://youtu.be/hbBHNzlGfpg Hozzászólások: "Ezt a csodálatos interjút minden általános iskola 8-adik osztályában levetíteném. Hála a szerkesztőknek ! A JóIsten éltesse még soká köztünk Professzor asszonyt, Emőkét és adjon Nekünk oly hatalmas erőt és Hitet, melyet Ő mutat számunkra. Köszönöm" https://www.origo.hu/itthon/20230622-bagdy-emoke-interju.html
Palatin
2023. június 25. 11:33
Ez a sok Totya-féle ócska gyurcsányista, pöffeszkedö naplopó itt fitymálgatja az országunkat a szemünk elött, és mi nem csapjuk pofán öket. NO EZ AZ IGAZI, A TÖKÉLETES VÉLEMÉNYSZABADSÁG. Néha már arra gondolok, hogy ezeket a tetveket valószínüleg Orbán bérelte fel, hogy ezzel bizonyítsa, hogy AKKORA véleményszabadság, mint Magyrországon sehol a világon nincs. Ez nem lenne egy rossz ötlet, mert ez nyilván mindenkit meg is gyözne, ha normálisan gondolkodik. De aztán ezt a gondolatot mindjárt el is hessegetem magamtól, mondván, "nem hiszem, hogy Orbán ezekröl az élösködö kukacokról egyáltalán tudomást vesz. Az ö legkisebb gondja is nagyobb annál, mintsem a ganéjtúró bogarak viselkedésének tanulmányozása... "
Palatin
2023. június 25. 11:33
Az ilyen Totya, Bartus stb.-féle gyülölködö, antimagyar, gyurcsányista hüllö firkászok, valljuk be elismeröleg, sokat tesznek, - igaz, hogy épp az ellenkezöjét szeretnék -, a Fidesz örökös kétharmadáért. Néha én sem tudom, hogy leköpjem öket, vagy hálás legyek nekik. Persze a Fidesz nélkülük is tarolna, de nem mindegy, hogy az ember 3:1-re nyer, vagy 5:1-re.
zuriktodor
2023. június 22. 12:56
A Magyar Gyermek nem volt rossz, azt még a megbolondulása előtt szerkesztette. Tehetséges volt, de sajnos, az elméje nagyon sérülékeny, nem bírta a hétköznapokat, mára teljesen megbolondult szegény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!