Néma a Jobbik KGBéla ügyében

2023. június 14. 19:19

Európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Kovács Béla ellen.

2023. június 14. 19:19
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, európai és nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki a Kúria által kémkedés és más bűncselekmények miatt jogerősen 5 év fegyházra ítélt K. B. ellen a Budapest Környéki Törvényszék – tudatta honlapján szerdán a bíróság. Az elítélt Kovács Béla volt jobbikos politikus, korábbi európai parlamenti (EP-) képviselő. 

A Jobbik egyelőre nem nyilvánult meg az ügyben. Jó pár évvel ezelőtt Kovács Béla a párt EP-képviselője volt, korábban a Jobbik politikusai az oroszok melletti elköteleződésükről voltak híresek. Ismert: Gyöngyösi Márton, a párt jelenlegi elnöke is sokat változtatott az oroszokhoz való hozzáállásán, ugyanis többször felszólalt Oroszország védelmében, valamint legitimnek minősítette a krími népszavazást, mindezek mellett 2015-ben az Oroszország elleni uniós szankciók ellen is szót emelt.

***

;

 

Nyitókép:MTI / Kovács Tamás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugán
2023. június 15. 10:52
Jobbik mint párt olyan, mint szólóban Csintalan.
mgyfree
2023. június 15. 07:18
de most komolyan Béla milyen titkokat adhatott az oroszoknak mint eus képviselő, hogy mikor lesz akciós a csirkefarhát a tacskóban,meg az ósönben?
Gyugyesz
2023. június 14. 19:54
Talleyrand legalább tehetséges volt.
Box Hill
2023. június 14. 19:40
Az ellenzék kommunista utódpártokból, Rákosi titkárságvezetőjének unokájából és KGB kémekből áll. A bitófák meg üresen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!