„Kálmán létére Philipnek hívatja magát, ez mutatja, hogy mennyire nincs rendben önmagával” – Bálint Natália is beszállt a Rákay–Nagy-vitába (VIDEÓ)

2023. június 13. 08:37

Az operaénekes nem bírta ki szó nélkül hagyni, hogy törölte a Facebook az első videóját, amiben védelmébe vette Schillinget és Sárosdit. Itt az új fejezet!

2023. június 13. 08:37
null

Bálint Natália is csatlakozott ahhoz a közéleti sárdobáláshoz, ami Nagy Ervin és Rákay Philip nyílt leveles szóváltása kapcsán alakult ki. Bálint leszögezte, hogy nem akart Rákayra reagálni, viszont most, mivel az előző videóját törölte a Facebook, úgy érezte, muszáj mégis válaszolnie. Az operaénekes Gryllus Dorkát említve a védelmébe vette Schilling Árpádot és Sárosdi Lillát, s egy Trombitás Kristóf-os kitérő után eldicsekedett a kilátásával és azzal, hogy éppen most mennek ráadáskoncertet adni, majd leszögezte: 

Akik pedig nem kapják, azok se rossz emberek szerinte, azzal pedig, hogy árufeltöltőkhöz hasonlította Rákay Philip Schillinget és Sárosdit, szerinte „nem őket sértette meg, hanem az árufeltöltőket”„Eleve azzal, hogy Kálmán létére Philipnek hívatja magát, mutatja, hogy mennyire nincsen rendben önmagával, és azért szorul erre az iszonyatos sok bődületes baromságra, amit csinál meg előad, mert gyűlöli magát” – fejtegette az operaénekes. 

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 362 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laikustestver
2023. június 14. 23:06
Koszlidérc...
gyuszko2004
2023. június 14. 19:56
Ki ez a pusztulást? És mit csinál?
kamasuka
2023. június 14. 19:27
Férfinévvel nőként én nem ugrálnék, Bálint .... ;)
Lolka-Bolka
2023. június 13. 22:55
Te jo Isten , ki ez a rusnya fasszopo csavo .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!