Gryllus Dorka Rákay Philipnek: Legyünk büszkék Schilling Árpádra és Sárosdi Lillára!

2023. június 08. 10:21

Szerinte Schilling és Sárosdi „sokat értek el magyar művészként a világban”.

2023. június 08. 10:21
null

Gryllus Dorka üzent Rákay Philipnek a Facebook-oldalán, szerinte Rákay Philip állítása ellenére Schilling Árpád nem árufeltöltőként dolgozik Németországban. „Helló, Philip, azt szeretném neked elmondani, hogy a Schilling Árpád és a Sárosdi Lilla nem árufeltöltő, nem tudom, honnan szeded ezeket az információkat, ezek az információk tévesek” – mondta a videójában.

Gryllus Dorka a videóhoz írt posztjában közölte, hogy

Schilling Árpád az elmúlt években több európai nagyvárosban is rendezett. 

Sárosdi Lilla pedig öt színházi projektben vett részt, négy különböző társulattal, mindegyikben francia nyelven játszott.

„Szerintem legyünk rájuk büszkék, hogy ilyen sokat értek el magyar művészként a világban, szerintem erre az egész ország büszke lehet, szerintem legyél rá te is büszke!” – közölte Gryllus Dorka.

A videót itt tekintheti meg:

***

Nyitóképen Sárosdi Lilla. Fotó: Facebook

 

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2023. június 14. 09:48
Durci Dorci! Arra vagy büszke, hogy S-né kétkezes?
syphax
2023. június 10. 02:22
Megborzong, sőt BELEBORZONG az ember--mit ember, AZ EMBERISÉG(!!!)--sárosdi "mű-VÉSZ-nő" vészes veszedelmének INTELLEKTUÁLLIS FOGCSIKORGATÁSÁBA' nagytotál(!)....FÖLÁLL A......micsodais(?)--a SZŐR A DÓGOZÓNÉP HÁTAKÖZEPIN...ennyi magassművészet "deleje" mián......aszongyák....
Kivűlálló
2023. június 09. 16:37
Fúj, de pofán bírnám baszni ezt a szemüveges kurvát egy baseball-ütővel...! Az összes fogát a seggén keresztül szednék ki belőle!
Hyazinth
2023. június 09. 12:29
Gyabronka! Na, gyerekkorom Móka Mikije is ebbe a körbe került be. Mucsi meg a minap lett beválasztva a Halhatatlanok Társulatába. Ennyi erővel Badár vagy Szőke Bandi is bekerülhetett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!