Lázár János a meghallgatáson: Jelen pillanatban bérletet árulok (VIDEÓ)

2023. május 10. 19:07

Már több mint 250 ezer ország- és vármegye bérletet adtak el.

2023. május 10. 19:07
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, az építési és közlekedési minisztert az Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési Bizottsága hallgatta meg kedden.

Lázár János közösségi oldalára szerdán egy olyan videó került fel, amelyben a tárcavezető az ország- és vármegyebérletek eladásainak eddigi eredményeit is ismertette. 

A miniszter elmondta, „Budapestre gigantikus mennyiségű embert hordunk rá az agglomerációból, és a nagyvárosokra, járási központokra is folyamatosan ingáznak az emberek”.

Lázár hangsúlyozta, hogy

Majd viccesen megjegyezte, hogy „többféle miniszteri felfogás van: én most jelen pillanatban bérletet árulok. A kormány azon tagjai közzé tartozom, aki bérletárusítással foglalkozik”

Ezután megjegyezte, úgy gondolja, hogy „ez érdemben fog hozzájárulni ahhoz, hogy a rendelkezésre álló MÁV és Volán kapacitások kihasználtabbak legyenek”.

Az említett videórészletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

***

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. május 10. 23:37
Még több sikert, csak így tovább! Hajrá Orbán kormány! Hajrá magyarok!
Akitlosz
2023. május 10. 22:44
Ahhoz képest, hogy bérletárus igencsak túlfizetett.
I.N.R.I.
2023. május 10. 20:13
János! Nagyon jó! Tényleg!!! Nem lehetne 5.-ig érvényés mint az elődje? Az ember izgulhat, hogy el ne felejtse, hogy hó vége van...akinek pedig ez is megterhelő, hó végére ez is nagy kiadás. Máskor fizuból lehetett megvenni és nem kellett hó végén sorban állni a bérletért. Ha a nagyon jót is még jobbá akarják tenni...
repulok
2023. május 10. 19:54
Mi annak idején a nagycsaládos kedvezményt használtuk, így mentünk a Debrecenbe, Pécsre, Sopronba múzeumlátogatásra. Ez még annál is jobb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!