Öt: Hont szerint példátlan, hogy idejönnek egy másik országból magyarra vadászni

2023. február 17. 22:32

Konok Péter szerint a Pride közönsége is veszélyben van a szélsőjobboldaliak miatt, Ceglédi viszont úgy véli, az történt, amit a hatalom megengedett.

2023. február 17. 22:32
null

„Azon gondolkodom, hogyha most ez a derék germán antifatársulat beszabadulna ide, akkor a négyünk közül kit próbálna megverni” – kezdte a beszélgetést Hont András az ATV Öt című műsorában. Azután meg is adta a választ, úgy vélte, Konok Péter és Réz András lenne az esélyes a fekete cuccaik alapján.

Réz András ironizált: legyen megrendezett összecsapás

Konok Péter kijelentette, a kitörés napi parádé unikális dolog – Európa más országaiban ilyet nem rendeznek –, amelynek van turizmusa, minden évben megrendezik. S érdekesnek tartja, hogy a magyar rendőrség szerint ez az eset példátlan, mert a Pride-on látott olyat, hogy a nácik vadásznak a felvonulókra, s olyat is, hogy szélsőjobboldaliak cigány kisgyerekekre.

Réz András – hangsúlyozva, hogy irónia következik – azt javasolta, hogy amennyiben ez a turizmus része, akkor

jelöljenek ki megfelelő helyszíneket, lehessen fegyvereket kölcsönözni,

egyelőre baseballütőt, viperát, s ha bejön a dolog, akkor a tűzfegyverektől sem kellene elzárkózni, s akkor csináljanak egymással azt, amit akarnak.

Hont vitába szállt az elhangzottakkal. Azt állította, az igenis példátlan, hogy idejönnek egy másik országból – német extremista társulat tagjai – magyarra vadászni, és hátulról, viperával, késsel felfegyverkezve csoportosan rátámadnak egyedül lévő járókelőkre. Ilyet nem lehet csinálni semmiféle ideológia nevében – jelentette ki. Amiket Konok mondott, azok a belviszonyaink, azokat nem lehet másra kenni – közölte.

Kettős mérce volt Konok szerint

S arról is beszélt, hogy a magát függetlennek nevező sajtó csak két nappal később számolt be a német bolsevikok ámokfutásáról, a jobboldali média pedig a Betyársereg hasonló akciójáról nem írt. Rémületesnek nevezte, hogy mindenki elkezdi mentegetni azt, amiről úgy sejti, hogy a túloldal neki fogja betudni.

Konok azonban kijelentette, van egy nagy különbség a két dolog között: a rendőrség az antifasisztának titulált támadásoknál közösség elleni erőszak ügyében nyomoz, a

Betyársereg esetében pedig csak garázdaság miatt.

Ceglédi Zoltán két dolgot emelt ki. Azt mondta, az történt, amit a hatalom engedett, de azt nem tippeli meg, miért döntött így, korábban ugyanez a hatalom meg tudott előzni ilyen eseteket. A másik szempont az, hogy a két esetben a közös a gyávaság. Csoportosan ütöttek le mit sem sejtő embereket.

Az Öt c. műsor említett adását itt nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. február 18. 22:01
"Konok Péter szerint a Pride közönsége is veszélyben van a szélsőjobboldaliak miatt" Na, azokat nem fogom sajnálni! Sőt, még örülni is fogok neki!
világbéka
2023. február 18. 20:37
Itt van még néhány csordában lincselni szerető elvtárs. https://www.vadhajtasok.hu/2023/02/18/ujabb-magyar-antifa-terroristakat-mutatunk-be-nevek-kepek
világbéka
2023. február 18. 19:29
.
Nagyhuba1
2023. február 18. 14:32
Buzinkai kisebbség nem nyughat, addig addig érvényesítik akaratukat, hogy kipusztul a világ mert örökbe fogadni csak any által szült gyereket lehet. Magyarország jó ha kitart amellett, hogy az any nő az apa férfi. Ha kell erről tájékoztatni lehet az EU tisztségviselőit naponta több tízezer email megírásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!