Újabb MSZP-s politikusok léptek át a DK-ba

2023. február 01. 11:31

„Országosan a Demokratikus Koalíció jelenti az egyetlen kormányzóképes erőt az ellenzékben” – indokolja a szombathelyi MSZP-s alpolgármester a döntést.

2023. február 01. 11:31
null

Horváth Attila, Szombathely MSZP-s alpolgármestere, és Kopcsándi József, Szombathely MSZP-s önkormányzati képviselője is a DK-ban folytatják a munkát – írja a Gyurcsány-párt sajtóirodája az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az átlépés okáról Horváth Attila Facebook-posztjában úgy fogalmaz, hogy „országosan a Demokratikus Koalíció jelenti az egyetlen kormányzóképes erőt az ellenzékben, Dobrev Klára és az Árnyékkormány csak még látványosabbá tették ezt”.

A Demokratikus Koalíció üdvözli Horváth Attila és Kopcsándi József csatlakozását! Mindig megtisztelő, ha olyan emberek csatlakoznak hozzánk, akik évek óta minden nap bizonyítják, hogy hűen szolgálják városukat és lehet rájuk számítani. Velük csak még erősebb lesz a DK közössége, így megerősödve folytatjuk az európai Magyarországért folytatott munkát – olvasható a közleményben.

Az MSZP-ből DK-ba tartó migráció nem újkeletű, 2020 elején, Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgámester átlépésével indult, de idén januárban új lendületet vett: Kocsis-Cake Olivio,  és a Párbeszéd egykori Pest megyei alelnöke  is a DK-ban folytatja a politizálást.

(MTI-OS)

Nyitókép: YouTube 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. február 02. 15:57
Angyali üdvözlet Gyurcsány apátoknak, a nemzet mefisztójának, felforgató, tékozló fiának, a dollárbaloldal tartóoszlopának, ellenségeink utólsó reménységének: Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom, Amiért minden gaz áruló meglakol, Hogy törjön ellenünk a birodalom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Amig erre még megvan a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
zakar zoltán béla
2023. február 02. 13:33
DK gramm
bagira
2023. február 02. 13:30
Önkormányzati választásra egyesülnek , utána szét ugranak . Tömegeket igyekeznek megtéveszteni becsapni. Már előre a dollárok gurulnak , lesz ingyen vérnyomáscsökkentő-krumpli , 5l marmonkannában ingyen benzin , ingyen cirkusz.
norbert1970
2023. február 01. 18:36
A DK nyújt hosszú távú megélhetést a semmire kellő dologtalan politikus féléknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!