Újabb párbeszédes politikus lépett át a DK-ba

2023. január 27. 10:43

Kenéz István egykor a Párbeszéd Pest megyei szervezetének alelnöke volt, mostantól Gyurcsányéknál folytatja.

2023. január 27. 10:43
null

Folytatom a Párbeszédben megkezdett politikai munkámat, de mostantól a Demokratikus Koalíció közösségének tagjaként – írja Facebook-oldalán Kenéz István.

Úgy tűnik tehát, hogy hetente migrálnak a törpepártból a Gyurcsány-pártba az újabb és újabb politikusok: múlt hét pénteken Kocsis-Cake Olivio lépett át a DK-ba, aki azóta árnyékkormánybiztosi pozíciót is kapott.

„2016-óta foglalkozom aktívan politikával, a Párbeszéd Pest megyei szervezetének alelnöke voltam több éven keresztül, az elmúlt években pedig a párt Felügyelő Bizottságának elnöki feladatait láttam el. Az Előválasztáson képviselőjelölt voltam Pest megye 11-es választókerületében, éppen a kampány során ismerkedtem meg a DK politikusaival, helyi lelkes és jól szervezett csapatával. Elképesztő volt látni, hogy a DK egyszerre jelent egy fegyelmezett, hatékonyan működő pártot, és egy befogadó és barátságos közösséget. Akkor értettem meg, hogy a hatalmat leváltani szándékozó választók miért a DK-t tartják a legesélyesebbnek erre a történelmi feladatra” – írja motivációjáról a politikus.

„Elkötelezett demokrataként tevékenyen részt kívánok venni az Orbán-rezsim lebontásában, ennek a feltételei pedig csak a Demokratikus Koalícióban adottak. Dobrev Klára világosan megmutatta, hogy az Árnyékkormány jelenti az egyetlen kormányzóképes alternatívát az ellenzékben, ezzel pedig ők a kormányváltást akarók utolsó reménye. Büszke vagyok rá, hogy a DK közösségének tagjaként folytathatom a munkát a kormányváltásért és egy európai Magyarországért!” – zárul Kenéz posztja.

Nyitókép: You TUbe

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. január 27. 16:29
A NAP kérdése: A PIROS SZINONIMÁJA a VÖRÖSNEK? Hm....?
orygabor
2023. január 27. 16:26
Broáf.
gyaloggos
2023. január 27. 14:32
JUT ESZEMBE! PIROS él még? Hm....?
gyaloggos
2023. január 27. 14:15
S MÉG valami! AZ egyetlen pillanatig sem vitatható, hogy ma MAGYARORSZÁGON csak ORBÁN VIKTOR KÉPZELHETŐ EL MINISZTERELNÖKKÉNT, egy olyan koalíciós kormány élén is, amelyikről még álmodni sem lehet ma. DE! EZ egy másik kérdés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!