Beolvasott a baloldalnak a Kutyapárt elnöke az amerikai kampánypénzek miatt

2023. február 06. 16:49

„Aki nincs velünk, az ellene van azoknak, akik korábban velünk voltak, még mielőtt ellenük lettünk volna” – üzent Gyurcsányéknak Kovács Gergő és pártja. Megkérdeztük a Nép pártján mozgalmat is a hétvégi évértékelőkről.

2023. február 06. 16:49
null
Almási B. Csaba
Almási B. Csaba

A hétvégi politikai évadnyitón olyan nagyívű gondolatok, karakteres megjegyzések, frappáns beszólások hangzottak el, hogy megkértük a balliberális ellenzéken kívüli politikai erőket (Mi Hazánk, ISZOMM, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Kutyapárt, Nép Pártján), értékeljék az ellenzéki együttműködés esélyeit, különös tekintettel Gyurcsány Ferencnek arra a megjegyzésére, hogy a kormányellenességben 

„Vele vagy ellene. Aki nincs ellene, az vele van” – mondta a DK elnöke, alighanem Orbán Viktorra és kormányára utalva.

Eddig két válasz érkezett, de mivel ezek egy fokkal sem értéktelenebbek, mint Kunhalmié, Komjáthié, Donáthé, Gyurcsányé vagy Ungáré – sőt! –, úgy döntöttük, azonnal megosztjuk nyájas olvasóinkkal.

A Nép Pártján megint új választást követel

„A Nép Pártján Mozgalom már a tavaly augusztus 20-i megalakulásakor világossá tette, hogy akkor, amikor egy rezsimmel harcolunk, nincs se jobboldal, se baloldal, nincs se konzervatív, se liberális. Itt és most két oldal van: vagy a Fidesz pártján állsz, vagy a nép pártján, harmadik út nincs. Mi, akik megalapítottuk A Nép Pártján Mozgalmat világos döntést hoztunk: maradunk a nép pártján. Ennek részeként követeljük, hogy a hazugsággal megválasztott parlament oszlassa fel önmagát, és 

A jelenlegi ellenzéki pártokról mindent elmond, hogy kezdeményezésünket egyikőjük sem támogatja, ami azt jelenti, hogy szerintük maradhat Orbán 2026-ig. A Nép Pártján szerint meg nem. Azok az ellenzéki képviselők, akik nem akarnak új választást, mondjanak bármit, valójában nem az országot féltik, hanem a széküket. Mi viszont az országot féltjük, nem a széket, ezért harcolunk az előrehozott választásért. A parlamentben egyedül, az országban nem.”

Kutyapárt, avagy válaszol a mesterséges intelligencia

Tegnap kiderült, hogy

Helyette a Párt által fejlesztett mesterséges intelligencia válaszol a kérdésére: »Álláspontunk szerint aki nincs velünk, az ellene van azoknak, akik korábban velünk voltak, még mielőtt ellenük lettünk volna.«

Pártelnöki beszólás a baloldalnak

Egyébként Kovács Gergely egy videóban megkeresésünktől függetlenül is elmondta a véleményét az ellenzékről. A pártelnök a Klasszis Klub február 2-i adásában úgy fogalmazott, „ami most az elmúlt hónapokban történt az ellenzék környékén, vagy hát különösen Márki-Zay Péter környékén, ugye ezekkel a külföldről érkezett pénzekkel, az pedig megint szerintem egy végtelenül szomorú dolog (.....) de az, hogy az a miniszterelnök-jelölt, aki magára tűzi a tisztesség kék szalagját, egy elszólással bevallja, hogy négymilliárd forintnyi külföldi pénz ment a kampányára..., nem tudok máshogy fogalmazni,

Majd azzal folytatta, hogy „nyilván ezt szerintem mindenki tudja, hogy ez nem igaz, szerintem akkor legalább megtehetné, hogy igazat mond: igen, volt pár nagyobb külföldi támogatójuk, igen, amúgy törvényesen, mert ők nem egy párt kapták ezeket a pénzeket, és hát aztán meg most kampányra ment, de igazából jogilag ez szerintem megáll, meg rendben van... De maga a történet szerintem borzalmasan hangzik.”

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2023. február 07. 22:09
Neked nem jut ez eszedbe amikor teleokádod a fórumot az ostoba demagóg szövegeddel?
Rocktoberi
2023. február 07. 03:33
Ez a Jakab egy tökkelütött idióta. Minden idők legnagyobb arányú kétharmados győzelme után új választásról gagyog. Bárki megmondhatja neki, hogy semmi esélyük nem lesz a következő választáson. Ez a majom lehet, hogy attól fél, hogy elfelejtik 2026-ra teljesen. Pedig egy ekkora ökröt nem lehet.
DeGar
2023. február 06. 22:29
Gergő, én úgy hallottam, hogy férfiaknál csak 6 hónapig tart a terhesség.Lazsálni akarsz?
teljesenertelmetlen
2023. február 06. 20:52
Jogilag teljesen rendben van? Tehát ha a CÖF kap a választások előtt Oroszországból 4 milliárdot, az jogilag teljesen rendben van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!