Mindent tagad a rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi

2023. január 13. 14:58

Sőt, panaszt tett a gyanúsítás ellen.

2023. január 13. 14:58
null

Befejeződött a rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi kihallgatása – közölte Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a Magyar Nemzet megkeresésre. A gyanúsított nem tett vallomást, tagadta a bűncselekmény elkövetését, és panaszt tett a gyanúsítás ellen. Több emberen elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a rendőrgyilkosság miatt.

A rendőrgyilkosság ügyében korábbi cikkeinket ITT, ITT, ITT, valamint ITT olvashatja el. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyilas Miksa
2023. január 14. 14:42
Csak idegállapotba vót! Ha nem támadták le volna a zsernyákok, akkor nem ölették meg volna magukat.
bagira
2023. január 14. 10:37
„Megpróbálnak George Floyd-olni!” https://magyarnemzet.hu/velemeny/2023/01/megprobalnak-george-floyd-olni?utm_source=borsonline.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_06_b
Reszelő Aladár
2023. január 14. 09:35
Már várom a jogvédőjét. Magyar Gyuri vállalod? A TASZÁR meg Soros Gyuri biztos fizetné. Csak ki kell deríteni, hogy az elhúnyt egyszer lájkolt egy Mi Hazánk posztot, tehát nettó náci volt. Sőt derüljön ki az is, hogy egyszer elengedett helyszíni bírság mellett egy 6 tagú családot, tehát még korrupt is volt. Egyszer túlszorította a bilincset a kisebbségi tolvajon, így rasszista is volt. Ha pedig intézkedett már bármikor LMBTQ személy ellen, akkor homofób is. Tehát volaképpen az elkövető tett szívességet a társadalomnak. Nyugaton ezzel meg is lenne a felmentő ítélet. De itt a diktatúrában el fogják ítélni a rendőrgyilkost. Méghozzá remélhetőleg a legsúlyosabb büntetést kapja.
BlancoAgilon38
2023. január 14. 06:26
Tavaly a rendőrnő simán leszedte a társát megkéselőt. "A rendőrcsaj sztem azért is tette, mert miután a társát harcképtelenné tette, konkrétan más opciója nem volt, mivel egyedül maradt. Ha nem használja a fegyverét, az a szutyok kibelezi őt is. Itt meg valami miatt abban bízhattak, hogy ketten csak lenyomják valahogy az előírt módon. Ha egyedül maradt volna a rendőr, könnyebben beleereszt párat. Szerintem tudatilag bénítólag hatott, hogy ketten maradtak ellene."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!