Rendőrgyilkosság: az ügyészség szerint bilincselés közben rántott kést az elkövető

2023. január 13. 12:20

További részletek derültek ki.

2023. január 13. 12:20
null

Új részletekkel jelentkezett a budapesti rendőrgyilkosság kapcsán a Központi Nyomozó Főügyészség. Közleményükben azt írják: az egyik lakás zárva lévő ajtaját egy, a házban lakó férfi kalapáccsal betörte azért, hogy a lakásba bemenjen.

A helyszínre érkező rendőrök közül hárman a társasház folyosóján intézkedés alá vonták a 35 éves férfit, majd megkezdték a férfi bilincselését, aki ekkor hirtelen az intézkedő rendőrökre támadt, ütésekkel és rúgásokkal próbálta akadályozni a kényszerintézkedést. Ennek során a férfi egy 17 centiméter pengehosszúságú késsel a rendőrökre támadt és annak érdekében, hogy őket megölje, mindhárom rendőrt megszúrta.

A támadás következtében az egyik rendőr a bal combján, a másik a karján és a mellkasán szenvedett szúrt sérülést, míg a harmadik rendőrt szívtájékon érte az egyik szúrás, aki az elszenvedett sérülés miatt életét vesztette.

Nyitókép: Híradó-képernyőfotó

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kyralina
2023. január 14. 07:39
Amerikában kérdezés nélkül szitává lőtték volna a támadót. Ideje se lett volna a kést elővenni.
zakar zoltán béla
2023. január 13. 17:07
ÉrDeKes ember vagy... Jól bírod?!
Mich
2023. január 13. 13:45
Valamiért ugye kihívták a rendőröket. Azt nem tudjuk, hogy mi történt előtte, de azt elvárhatnánk a rendőröktől, a rendőrök érdekében is, hogy a rendőrök megjelenése után ne legyen (még) súlyosabb esemény!
zsolti123
2023. január 13. 13:44
Ha látják, hogy fegyver van nála(kés is), hívják a TEK-et. Ha nem engedelmeskedik - könnygáz, teaser , egy hálót rádobni, lábra lőni. Van ilyen önvédelmi eszköz is: UDAR-M2 5-lövetű folyadéksugár-kilövő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!