Blikk: Kétszer szúrták szíven a meggyilkolt rendőrt

2023. január 13. 10:19

A bulvárlap a szemtanúktól tudott meg újabb információkat az éjjel megölt rendőr ügyében.

2023. január 13. 10:19
null

A Blikk az újbudai gyilkosság szemtanúitól úgy értesült, hogy a három megszúrt rendőr közül az egyiket a végtagján érte szúrás, a másikat bordatájékon találta el a kés, míg Baumann Péter főtörzsőrmestert a gyilkos

kétszer szíven szúrta.

Az egyik szemtanú a lapnak elmondta, az éjjel arra kelt fel, hogy nagy zaj volt az utcán, azt hitte, hogy csak egy banda garázdálkodik kint, ám meglátta, hogy a rendőrök üldöznek valakit.

Előkerült egy videó az újbudai késelő lelövéséről (videó) | Mandiner

A megrázó felvételt az RTL egyik olvasója készítette.

– közölte a szemtanú, aki azonnal hívta segélyhívót, hogy mihamarabb érkezzen az erősítés. 

A szemtanú biztos benne, hogy drogos volt vagy részeg. 

Nyitókép: MTI/Mátyus Tamás

Összesen 367 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 15. 20:48
Ez a szerencsétlen, akiből hőst fabrikálnának, két társával, állig fegyverben, a törvénnyel a háta mögött képtelen volt szabályos intézkedéssel, sérülés nélkül végrehajtani egy drogos barom elfogását és előállítását. Bár főtörzsörmester volt, de szemmel láthatóan nem volt képes felkészülni erre az évek során, no meg a társai sem. Írhatnám, hogy sajnálom, de 2006 után a pénzbehajtókat, cigányvédőket, buzivédőket nem sajnálom. A karma dolgozik. Gyurcsótány szabadlábon, az országgyűlésben pusztít, Budaházi és társai ellen pedig végtelen eljárás folyik, jogtiprással. Ahol mindez megtörténhet, ott minden bíró, ügyész, rendőr pusztuljon!
Palatin
2023. január 13. 20:28
Gyurcsány a terrorizmusra hajlamos DK-jával, olyan gyülölködö, minden társadalmi értéket lábbal tipró, felfokozott feszültséget, rossz hangulatot, már-már pogrom-veszélyt gerjeszt az egész országban, hogy ez érezhetöen a bünözések, söt a közlekedési balesetek számának a növekedéséhez is vezet. Az utóbbi idöben gyakoribbá váló rendörök elleni támadások is ezt támasztják alá. Már régóta nem volt olyan magas az eröszakos büncselekmények száma, mint amióta Gyurcsány a DK-val, - azaz a saját SS-rohamcsapatával -, kikiáltotta az egész állami berendezkedést az ö saját ellenségének és az embereit az ellen a frontra küldte, ármánykodni, szabotálni, zavart kelteni. Ök már az eröszaktól sem határolódnak el, nem egyszer követtek el eröszakot kritikus véleményt hangoztatókkal szemben. A DK egyre inkább egy terrorisztikus attitüdöt vesz fel. Gyurcsány a magyarok nyilt ellensége. Erre még büszke is, és másokat is erre buzdít. A kormánynak feltétlenül lépnie kell ez ellen a káosszal fenyegetö bolsevik támadás ellen.
polárüveg
2023. január 13. 20:27
Ez a kétszer szíven szúrós gyilkos véletlenül nem ott kapott ranger kiképzést, ahol a Marian Cosmát speciális mozdulattal szíven szúró enyingi gyilkos? Mert kiképzetlenül szíven szúrni felöltözött mozgó embert ráadásul kétszer egymás után aligha lehet véletlenül... Ez is Svájcba járt véletlenül drogokért?
dezilluzionista
2023. január 13. 20:16
Szétesikatársadalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!