Három rendőrt megszúrtak Újbudán, egyikük meghalt

2023. január 13. 06:18

A késes támadóra az egyenruhások rálőttek, majd elfogták.

2023. január 13. 06:18
null

Három rendőrt szúrt meg egy késes támadó a budapesti XI. kerületben, Újbudán csütörtök késő este, az egyik rendőr meghalt – számolt be a Police.hu.

A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai

a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték.

Az egyik rendőr, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.  ​

Februárban lett volna 30 éves az áldozat

A rendőrség a Police.hu-n adott bővebb tájékoztatást az ügyről. Azt írták, hogy szolgálatteljesítés közben vesztette életét Baumann Péter r. főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

 

A rendőrségi épületeken fekete zászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelgünk munkatársunk helytállása előtt”

– írták.

Baumann Péter februárban lett volna 30 éves. A rendőrség azt írta, hogy Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt kolléga családjának fájdalmában.

 

 

Nyitókép: Bors (online)

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. január 13. 14:28
Őszinte részvétünk a családnak. Megdöbbenéssel olvassuk, hogy már Budán, a XI. kerületben is csak úgy késelnek és főleg nekimennek a rendőröknek akárcsak idegenben... A késelő kiléte titkos, tehát a média és a törvények is cinkosak ebben a nagy titkolózásban, főleg ha tetten érték az illetőt és sikerült elfogni. ----- Az alvilág tehát tudja, nem verik dobra tettüket, az amnesztiákkal előbb kijönnek a börtönből és a börtönök manapság inkább kollégiumokhoz hasonlítanak , brüsszeli előírásra, és nem a GESTAPO vagy ALCATRAZ börtöneihez, vagy a kufsteini börtönhöz, ahol többek között Rózsa Sándor és Batsányi is raboskodott. Igenis akarjuk tudni a bűnösök nevét és származási országát, ha nem magyar az illető, mert ez jelentené az OBJEKTIV hiradást.
kishal
2023. január 13. 12:32
Sándor bátyám, nagy rád ez a kabát. Rendőrség, pedagógusok és még ki tudja, mi van alád gyömöszölve?...
manitowoc
2023. január 13. 12:05
Tragikus és érthetetlen az eset. Hiszen: police.hu Rendszerben a sokkoló https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/zsaru-magazin/rendszerben-a-sokkolo PoliceHungary Megmutattuk a sokkolót is https://www.youtube.com/watch?v=8mVLkZgA_AQ
Palatin
2023. január 13. 11:16
A DK tevékenységét illetöen egy nagyon fontos körülmény igencsak elgondolkodtató. Az ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak. Van valami más is, amire nem gondolunk, pedig a jelentösége óriási. A DK hecchadjárata, lázítása, hazug áskálódásai JELENTÖS MÉRTÉKBEN RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. A rendörök elleni egyre gyakoribb támadások mögött is valószínüleg ez húzódik meg. Gyurcsány az államhatalom egészét tekinti ellenfelének, egy igazi terroristává kezdi kinöni magát.. Ennek az az indirekt következménye, hogy statisztikailag több durvaság, több büntett, több aggresszó, több baleset és akár több gyikosság is fordul elö az országban, amit érzékelünk is. Én nagyon javasolnám, hogy a kormány konzultáljon (inzenzívebben) társadalom-pszichológusokkal is. Nem szabad mindig és kizárólag csak a gazdasági kérdésekre koncentrálni, a társadalmat meg kell védeni az ideológiai kártevöktöl, zavarkeltöktöl is. Gyurcsány egy fertözö góc, aki a gonoszság vírusait még korszakhatárokon is át képes csempészni. Ez az ember egy idegen test a magyar társadalomban, olyan mint egy lenyelt méregkapszula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!